ταρω σημερα 20/04 Τετάρτη

Το 8 των Κυπέλων

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Από τι έχει έρθει η ώρα να απομακρυνθώ;
· Πώς μπορώ να ελαφρύνω κάπως το φορτίο μου ώστε να προχωρήσω μπροστά πιο ελεύθερα και χωρίς επιβαρύνσεις, προς την κατεύθυνση που πρέπει να πάρω στη συνέχεια και προς θέματα που θα μου είναι πιο ωφέλιμα;
· Μπορώ να αποδεχθώ ότι κάτι είναι τελικά ευκολότερο από όσο νόμιζα;
· Πώς μπορώ να πάω πιο βαθιά στην ηρεμία, όπου τα στάσιμα νερά βρίσκονται κάτω από τις προσωρινές αναταράξεις;

 

 

«Κάθε φορά που περπατάμε σε μια παραλία μας καταβάλουν κάποιες αρχαίες ορμές, και τελικά βρισκόμαστε να βγάζουμε από πάνω μας παπούτσια και ρούχα» Λόρεν Έισελι

Ετοιμάστε ένα σακίδιο με τα απολύτως απαραίτητα ώστε να είστε έτοιμοι για την νέα περιπέτεια που καραδοκεί.

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

Τις προάλλες υπήρχε μια συζήτηση περί χωρισμών, διαχωρισμών, αποχωρισμών από πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πια, δεν μας εξυπηρετούν πια, δεν είναι πια υγιή.
Σήμερα μαζεύουμε όσα έχουν απομείνει, τα βάζουμε σε μια μικρή τσάντα αντί για τα πολλά κιβώτια που είχαμε σωρρεύσει, και αρχίζουμε να προχωράμε μπροστά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ενδέχεται να νιώθουμε πολύ πιο γαλήνιοι με τις αποφάσεις μας και τα βήματα που κάνουμε μπροστά, αντί να μας καταβάλει βαθιά λύπη. Αυτό οφείλεται στο ότι βιώνουμε τώρα το πιο ελαφρύ φορτίο και απορούμε πώς δεν το είχαμε αποζητήσει εδώ και καιρό, προσηλωμένοι στην προσπάθειά μας να εμμείνουμε στις δικαιολογίες και εκλογικεύσεις να κρατήσουμε τα πάντα νιώθοντας μικρή ή καθόλου ανακούφιση.

Η ανακούφιση διαφαίνεται τώρα, επειδή πραγματικά δηλώσαμε «φτάνει πια» και είμαστε έτοιμοι να επαναφέρουμε τις εντατικές δυναμικές σε εμάς τους ίδιους και στη ζωή μας.

zwdia

Τα στάσιμα νερά είναι συνήθως στα βαθιά. Γι’ αυτό, όποτε νιώθετε να σας καταβάλει συναισθηματική ανησυχία ή αμφιβολίες, βουτήξτε πιο βαθιά από αυτά και πιο βαθιά μέσα στον εαυτό σας, μέχρι τον πυρήνα σας. Εκεί όπου κατοικεί η πηγή της ικανότητάς σας να είστε ευγενικοί, υπομονετικοί και συμπονετικοί με τον εαυτό σας.

Από αυτό το τόσο εσωτερικό σημείο αποδοχής της παροδικότητας, της ηρεμίας, της εμπιστοσύνης, θα καταφέρουμε να επιπλεύσουμε με την πίστη και αυτό θα περάσει.