ταρω σημερα 20/10 Πέμπτη

ταρω η κάρτα της ημέρας: Ο Βασιλιάς των Ξιφών Αντεστραμμένος

Αναρωτηθείτε τα εξής:

· Μπορώ να γίνω περισσότερο ακροατής και παρατηρητής, αντί να παρεμβάλλω τις σκέψεις και τις απόψεις μου;
· Ποιο είναι εκείνο το καινούργιο, που θα μπορούσα να εκθέσω ή να αναμίξω τον εαυτό μου και πάντα είχα μια περιέργεια επί αυτού;
· Μήπως δυσχεραίνω τις καταστάσεις ή τις θέσεις μου όταν εμπλέκομαι, αντί να κάνω στην άκρη ή να απομακρύνομαι;
· Μπορώ να διατηρώ μια ευρύτητα, όσο αφορά τις αλλαγές στα σχέδιά μου;

 

«Να μιλάς όταν παύεις να είσαι σε αρμονία με τις σκέψεις σου» Χαλίλ Γκιμπράν

Μπορείτε να ξέρετε ή να προβλέψετε τα θέματα, μέχρι ενός σημείου. Μπορεί να γίνετε και λίγο παραπάνω ενδελεχείς στη σκέψη όσων νομίζετε ότι ξέρετε, και αυτό να σας οδηγήσει στην υπερβολή της προσέγγισής τους στην προσπάθεια να τα έχετε υπό έλεγχο.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Από σήμερα μέχρι και όλο το Σαββατοκύριακο, καλείστε να εγκαταλείψετε όσα νομίζετε ότι ξέρετε, να προσπεράσετε την ανάγκη ή την έντονη προσπάθεια να έχετε τον έλεγχο, και να περάσετε σε όσα δεν γνωρίζετε και δεν έχετε ακόμη καμία εμπειρία.
Αντί να δημιουργείτε συγκυρίες όπου θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να επιδείξετε όσα γνωρίζετε, αναζητήστε συνειδητά και εμπλακείτε σε ευκαιρίες και δράσεις που θα κληθείτε να ακούσετε. Θα κληθείτε να παρατηρήσετε, να μην κατανοείτε ίσως όλα όσα θα λέγονται, να μην χρειαστεί να παραθέσετε τις δικές σας απόψεις και ιδέες και πληροφορίες.

Ενδέχεται να υπάρξουν καταστάσεις ή άτομα που θα προσπαθήσουν να σας επιβάλλουν τη «γνώση» τους. Αν όμως εσείς δεν συμπορευτείτε, θα δείτε γρήγορα και εύκολα ότι τα λόγια τους είναι κούφια, ότι δεν μπορείτε να πιστέψετε αυτά που υπόσχονται, ότι η ατέρμονη και ανυπόφορη αερολογία τους θα σας προκαλέσει απώθηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Μην πέσετε στην παγίδα να αυξήσετε την ένταση της ατμόσφαιρας, προσπαθώντας να αμφισβητήσετε, να αποδείξετε ότι έχουν άδικο, να ακουστείτε πιο δυνατά από αυτούς.
Υποχωρήστε και απομακρυνθείτε από κάθε περιβάλλον ακινησίας. Αναζητήστε το αεράκι που θα σας επιτρέψει να αναπνέετε ελεύθερα, χωρίς να νιώθετε δύσπνοια, πνίξιμο, πνιγηρότητα στην προσπάθεια να νικήσετε σε έναν διάλογο.

Μην κάνετε πολλά σχέδια… και αφήστε περιθώρια για αλλαγές των σχεδίων.
Έχετε ανάγκη να παραμείνετε ελαστικοί. Θα υπάρξουν συνθήκες που δεν θα έχετε κανέναν έλεγχο επί αυτών, δεν θα κυλήσουν όπως νομίζατε και σχεδιάζατε ή αναμένατε. Μπορεί μάλιστα και να φανεί ότι κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει, κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να χειριστεί την κατάσταση.

Όσο και να φωνάξετε, δεν θα βελτιώσετε τίποτα. Όσο και να προσπαθήσετε να υποδείξετε στους άλλους τι να κάνουν, δεν θα αλλάξει η κατάσταση – επειδή δεν θα έχετε όλα τα δεδομένα ή δεν θα έχετε την εξουσία να αλλάξετε τα πράγματα.

Ακούστε. Παρατηρήστε. Καθίστε ήσυχα στη θέση σας και διαβάστε ένα καινούργιο βιβλίο ή ένα άρθρο για ένα θέμα που δεν γνωρίζετε, δείτε μια ταινία που δεν έχετε δει, δείτε ένα ντοκιμαντέρ που θα σας εντάξει σε έναν εντελώς καινούργιο κόσμο, σε ένα καινούργιο σκεπτικό, θα σας συστήσει καινούργιες προσωπικότητα.
Αφεθείτε. Χαλαρώστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia