ταρω σημερα 2/06 Πέμπτη

taro-mythoi-alitheies

ταρω η κάρτα της ημέρας: Ο Βασιλιάς των Ράβδων Αντεστραμμένος

 

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Τι είναι αυτό που σταδιακά χάνεται ή πεθαίνει και πρέπει να σταματήσω την προσπάθεια να το κρατήσω, προκειμένου να μην αλλάξει ή να μην χαθεί;
· Μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να πατήσει το κουμπί για ό,τι έρχεται μετά, αντί να κάθομαι άρπαγα και να το κοιτώ;
· Πώς θα είναι η συνολική εικόνα των πραγμάτων αν συνειδητά επιτρέψω στον εαυτό μου να την κοιτάξει, αντί να κρυφοκοιτώ ένα κομματάκι της;

 

«Δεν μας στοιχειώνουν τα φαντάσματα, δεν λειτουργεί έτσι. Υπάρχουν και κυκλοφορούν γύρω μας, επειδή εμείς δεν τα αφήνουμε να φύγουν» Σου Γκράφτον

Οι παλιές συνήθειες ξεθωριάζουν ή πεθαίνουν. Ο παλιός Εαυτός ξεθωριάζει ή πεθαίνει.
Γαντζωνόμαστε στα φαντάσματα του παρελθόντος, αγκομαχώντας στον συνεχή αδιευκρίνιστο προσδιορισμό για το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε, τι ήταν κάποτε σημαντικό για εμάς. Όμως πρέπει πλέον να φανούμε πρόθυμοι να αναγνωρίσουμε τι εξακολουθεί να επιστρέφει από το παρελθόν κι εμείς θέλουμε να το επαναλαμβάνουμε ή να το καταπνίγουμε, χωρίς να μας προσφέρει κανένα όφελος.

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να αξιολογήσει και να τιμήσει όλα όσα έχει ήδη εκπληρώσει, όλα όσα δεν εξυπηρετούν πλέον σε κάτι, και πόσο διαφέρει τώρα από τον εαυτό που ήταν πριν 10 χρόνια, πριν 5 χρόνια, πριν ένα χρόνο, πριν ένα μήνα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Πρέπει να διοχετεύσουμε την ενέργεια και την προσοχή μας σε όσα βρίσκονται στο μέλλον, στους επόμενους στόχους, στις νέες περιπέτειες. Εκεί που το πάθος και η λαχτάρα μας ωθεί να φουλάρουμε καύσιμα, για να μπορέσουμε να φέρουμε στην επιφάνεια το τι θέλουμε να γίνουμε, πού θέλουμε να πάμε και τι θέλουμε να κάνουμε στη συνέχεια.

Μπορεί να υπάρχει σήμερα μια τάση για γκρίνια, νεύρα, ωμότητα προς εμάς ή από εμάς. Ας την αντιμετωπίσουμε ως την ύστατη απεγνωσμένη κίνηση να σφίξουμε, να γαντζώσουμε, να αντέξουμε, αντί για μια προθυμία να αποσπαστούμε και να αφεθούμε σε αυτό που έπεται.

zwdia-taro-astra
Πρέπει να φανούμε πρόθυμοι να κοιτάξουμε πέρα από το στενό πλαίσιο που ο εγωισμός μας προσπαθεί να συντηρήσει. Να απλώσουμε το όραμά σας σε ένα πιο ευρύ και μεγαλύτερο πεδίο δυνατοτήτων που ενδέχεται να μας αναμένει, όταν πάψουμε να βλέπουμε πεισματικά αυτό που θέλουμε και ενστερνιστούμε το μεγαλείο αυτού που πραγματικά είναι.