ταρω σημερα 21/09 Τετάρτη

taro-apistia

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 10 των Κυπέλλων Αντεστραμμένο

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Τι κάνω ή σε τι εμπλέκομαι σε υπερβολικό βαθμό, που πρέπει να το εξετάσω ξανά και να το θέσω υπό έλεγχο;
· Ποια είναι αυτά που πρέπει να δω καταπρόσωπο και να τα επουλώσω ή να τα αλλάξω δια παντός;
· Πώς μπορώ να ανακτήσω την αίσθηση της ατομικότητας και του στόχου μου, που έχει χαθεί κάπου μέσα στους «άλλους»;
· Πώς μπορώ να επιβάλω έλεγχο στις παρορμήσεις μου, χωρίς όμως να μειώσω ή να διαχωρίσω τις πράξεις από τη φαντασία;

«Είμαστε ο ήλιος και το φεγγάρι, καλέ μου φίλε. Είμαστε η θάλασσα και η ξηρά. Δεν είναι στόχος μας να γίνουμε ο άλλος. Στόχος μας είναι να αναγνωρίσουμε ο ένας τον άλλον, να μάθουμε και να δούμε τον άλλον και να τον τιμήσουμε για αυτό που είναι: ο καθένας είναι απέναντι στον άλλον και τον συμπληρώνει» Χέρμαν Έσε

 

Αυταπάτη. Τάση Φυγής. Άρνηση. Εθισμός. Τελειοποίηση.
Δεχόμαστε όχι απλά πρόκληση αλλά κατά πρόσωπο αντιμετώπιση, από αυτές τις τάσεις που υπάρχουν μέσα μας και τις αφετηρίες τους, προκειμένου μια για πάντα να τολμήσουμε να τις χειριστούμε ευθέως. Να σπάσουμε τον κύκλο, να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές – ακόμη και τις δυσάρεστες – για να πάψουν να μας καταπιέζουν, να μας συντάσσουν, να μας παρασύρουν με μια πλειάδα δικαιολογιών, επαναλαμβανόμενων απολογιών, με υποταγή στην απελπισία.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Πρέπει να αναγνωρίσουμε το ρόλο μας στο ευρύτερο σύνολο της ζωής μας και του κόσμου. Να δούμε πώς ό,τι κάνουμε, το ποιοι είμαστε, το τι προσφέρουμε, όσα αναστέλλουμε, έχει αντίκτυπο άμεσο και ορίζει και καθορίζει τον κόσμο γύρω μας, και ακόμη περαιτέρω το ευρύτερο σύνολο.

Ας πάψουμε να χάνουμε τον εαυτό μας στον ωκεανό των «όλων». Να γίνουμε πρόθυμοι να γυρίσουμε το βλέμμα μας σε εμάς, στη μοναδικότητά μας, στην ατομικότητά μας, στην απολυτότητά μας. Να πάμε ουσιαστικά βαθιά και να δούμε ποιοι είμαστε, πώς είμαστε, ποιον παριστάνουμε που δεν θέλουμε να είμαστε – είτε απλά δεν είμαστε πια αλλά συνεχίσουμε να λειτουργούμε σαν αυτόν. Ας πάψουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες για την κατάσταση των πραγμάτων, για να γίνουμε πρόθυμοι να αρχίσουμε τη δράση για να γίνουμε και να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είναι καιρός να πάψουμε να παίζουμε το θύμα, τον μάρτυρα, εύκολα και γρήγορα να κατηγορούμε άτομα και καταστάσεις επειδή δεν είναι όπως θα θέλαμε – και να το ανάγουμε αυτό σε δικαιολογία για να μην αλλάζουμε τίποτα στον εαυτό μας και τη ζωή μας… Επειδή αναμένουμε να αλλάξει πρώτα «ο άλλος». Και ακόμη και αν ή όταν το κάνει, δεν το έχει κάνει όπως εμείς νομίζαμε ότι έπρεπε. Έτσι πέφτουμε συνεχώς μέσα στον ίδιο φαύλο κύκλο.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες. Ίσως τώρα να δούμε καθαρά και να καταστούμε έτοιμοι να χειριστούμε το πού θέτουμε δικαιολογίες, πώς και τι καλοπιάνουμε ως μηχανισμό διαφυγής ή μουδιάσματος. Να αποφασίσουμε ότι τώρα είμαστε έτοιμοι να το αλλάξουμε αυτό, αντί να του επιτρέπουμε να μας ελέγχει.

zwdia

Είτε… μπορεί να ανακαλύψουμε ότι εμμένουμε στις κάμψεις, ότι χανόμαστε όλο πιο πολύ στην υπερβολή και το κανάκεμα των επιλογών (αλκοόλ, ουσίες, φαγητό, τηλεόραση, υπολογιστές, διαδίκτυο, σεξ κλπ) σε σημείο να προκαλούμε ζημία στον εαυτό μας και/ή σε άλλους, είτε να επιφέρουμε ανεπανόρθωτη καταστροφή σε μία ή περισσότερες σχέσεις. Δηλαδή να πιάνουμε πάτο…
Και είτε να κυλιόμαστε εκεί κατηγορώντας τον κόσμο για τα δεινά μας, και να ενδίδουμε πιο πολύ στην υπερβολή…

zwdia
Είτε να ξυπνήσουμε αιφνίδια στην πραγματικότητα και να πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Ένας θρυμματισμός που ίσως μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αν είχαμε φανεί πρόθυμοι να παραδεχθούμε την πληγή, να δούμε το τραύμα, να κάνουμε βήματα για την επούλωσή του. Να λυπηθούμε για το τραύμα, αντί να καταποντιστούμε και να χάσουμε τον εαυτό μας μέσα σε αυτό.

Είναι κρίσιμες αυτές οι μέρες.
Εξαρτάται από εμάς ποια επιλογή θα κάνουμε… να τις αντιμετωπίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί τους, είτε να παραδοθούμε και να τις αφήσουμε να μας καταποντίσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia