ταρω σημερα 22/09 Πέμπτη

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 9 των Κυπέλλων Αντεστραμμένο

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Ποιες εμπειρίες και ικανοποιήσεις χάνω, επειδή είναι υπερβολικά προσηλωμένος στα όνειρα και τις προσωπικές μου προσδοκίες;
· Πώς μπορώ να νιώσω χαρά, ικανοποίηση, ολοκλήρωση, συντροφιά με άλλους ανθρώπους αντί μόνο με τον εαυτό μου;
· Τι μπορώ να αρχίσω να κάνω για να χτίσω την προσωπική μου ευτυχία και να κάνω πραγματικότητα τα όνειρα και τις ελπίδες μου, αντί να είναι μόνο ευχές για το μέλλον;

«Ήταν εμφανές πότε έπρεπε να εγκαταλείψεις – ίσως – ένα όνειρο που είχε σημασία. Μπορούσες να ξεχωρίσεις τους επιτυχημένους ανθρώπους, από τα θλιμμένα και πικραμένα άτομα που δεν προχώρησαν ποτέ παρακάτω από τις πρώτες μεγάλες απογοητεύσεις της ζωής. Είτε από τους αιθεροβάμονες που ποτέ δεν έζησαν πραγματικά τη ζωή, στο ελάχιστο» Μέρι Μπάλογκ

 

Μπορεί να απλώνετε τα χέρια να πιάσετε τα αστέρια τελευταία, αποφασισμένοι να ξεκλειδώσετε τις κλειδωνιές της ευτυχίας σας.
Έχει φτάσει πλέον η εποχή που πρέπει να αρχίσετε να αποκτάτε πιο ενεργό ρόλο στη δημιουργία της ευτυχίας σας, αντί να την αντιμετωπίζετε ως κάτι που συμβαίνει σε εσάς και απλά κάθεστε και την περιμένετε ή παγιδεύεστε μέσα στο μυστήριό της.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Μόνο μέσα από τη δράση, την ώθηση προς τα εμπρός, την ανάληψη των ηνίων, είναι πιθανό να αρχίσετε να την πραγματώνετε. Αρκεί όλος αυτός ο καιρός που είχατε αφεθεί στα συννεφάκια σας, με την ελπίδα, το όνειρο, τις ευχές να έρθει η ευτυχία… Είτε στη σύγχυση για το πώς και πού μπορεί να βρίσκεται.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ας αρχίσετε τώρα να μεταποιείτε τις ελπίδες σας, τις φιλοδοξίες, τις επιθυμίες σας σε κάτι πραγματικό. Εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο όσα υφίστανται στο παρόν, αντί να προσβλέπετε σε κάτι που μπορεί – πιθανώς, ενδεχομένως – να προκύψει ή να εμφανιστεί κάποια στιγμή στο μέλλον.

Σταματήστε να περιμένετε την ευτυχία, και αρχίστε να είστε ευτυχισμένοι!

Μπορεί να χάσετε την επαφή με αυτά που έχετε, όταν αφήνετε τον εαυτό σας να βυθίζετε στις σκέψεις όσων δεν έχετε.
Από σήμερα αρχίστε από εκεί που είστε, από αυτά που ήδη έχετε. Δείτε πώς μπορείτε να τα αυξήσετε, ώστε να αγγίξουν, να λιπάνουν, να θρέψουν και να δημιουργήσουν άλλα πράγματα, που θα προτίθενται να έχουν και θα περιέχουν την έκπληξη του απρόβλεπτου.

Μοιραστείτε με άλλους. Επιδιώξτε πρακτικά την επαφή, τη δράση, την επεξεργασία, την απόλαυση με ένα ή περισσότερα άτομα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia