ταρω σημερα 22/11 Κυριακη

zwdia-imerisies-22-7-14

ταρω σημερα η καρτα της ημερας : ο διαβολος αναποδα

Η κάρτα αυτή έχει να κάνει με τα κάτωθι ερωτήματα:

1. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω την δύναμη που κρύβω μέσα μου;

2. Πως επιτρέπω να χειραγωγούμαι κατά αυτόν τον τρόπο ώστε να γίνομαι αυτός που οι άλλοι θέλουν να είμαι παρά ο εαυτός μου;

zodia-taro-45

3. Ποιοι είναι αυτοί οι περιορισμοί ή οι απαγορεύσεις που επέτρεψα πάνω στον ίδιο μου τον εαυτό, με αποτέλεσμα να γίνομαι αυτοκαταστροφικός ή να μη προοδεύω;

4. Ποια είναι η σχέση μου με την Συμπαντική Δύναμη;

Απελευθερωθείτε από τους δεσμούς του περιορισμού και τις απαγόρευσεις.

Κόψτε τα σχοινιά της χειραγώγησης και του ελέγχου.

Δώστε σημασία στους τομείς που νιώθετε αδύναμοι, εκτός ελέγχου, χειραγωγημένοι ή εξαναγκασμένοι κατά κάποιον τρόπο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε και να τροποποιήσετε την δυναμική της κατάστασης.

Να αφήσετε πίσω σας και φύγετε οριστικά , μακριά από όσα άτομα και όσες καταστάσεις συνεχίζουν να επιβάλουν επάνω σας το ποιοι πρέπει να είστε , τι πρέπει να κάνετε, και τι πρέπει να σκέφτεστε για την δική τους ευχαρίστηση, τέρψη, ευχαρίστηση, κέρδος και όφελος.

Δεν χρειάζεται να είμαστε το παιχνίδι τους ή ο παίκτης τους στα δικά τους παιχνίδια άλλο πια.

Προσέξτε το πόσο γρήγορα και δυνατά πιανόμαστε πάνω από ένα πρόσωπο, μία κατάσταση, μία σχέση, μία ιδέα, την ανάγκη του να έχουμε πάντα δίκιο και την κατοχή μίας αυτό ταυτότητας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Σταματήστε για ένα λεπτό και δείτε πόση ενέργεια και δύναμη καταναλώνουμε στην προσπάθεια μας να ελέγξουμε και να χειραγωγήσουμε τις σκέψεις μας, τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω μας με σκοπό να προβάλουμε και να διατηρήσουμε μία εγωιστικά βασισμένη προσωπική μας πεποίθηση του ποιοι είμαστε, του πως θέλουμε οι άλλοι να θεωρούν για εμάς και πως να μας βλέπουν, πως χρειαζόμαστε τον κόσμο να βρίσκεται σε αυτή μας την τάξη ώστε να δικαιολογήσουμε την έλλειψη αλλαγής και προόδου μας.

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφώνουμε και να παραποιούμε τον εαυτό μας σύμφωνα με τις συνθήκες διαβίωσης του άλλου, …. πιθανόν συνθήκες μέσα στις οποίες δεν έχουμε δει ότι έχουμε φυλακιστεί λόγω του ότι πάντα είχαμε αυτή την εικόνα , ως το πως ο κόσμος λειτουργεί , και αποδεχόμαστε το φαινόμενο αυτό ως κάτι το φυσιολογικό (ακόμα και αν υπήρξαν περίοδοι που δεν είχαμε πειστεί ότι αυτή είναι η πραγματική εικόνα της λειτουργίας της κοινωνίας).

zvdia-zwdia-tarw

Το πιθανότερο είναι να αισθανθούμε καθώς πλέον αρνούμαστε να είμαστε μέρη του συνόλου αυτού, πως τα ζητήματα γύρω μας ξεμπερδεύονται πλέον και αποκτούμε μια πιο καθαρή οπτική της πραγματικότητας, και έτσι δεν συνεχίζουμε να εθελοτυφλούμε και να σκεπάζουμε τα προβλήματα μας , θάβοντας τα με το να λέμε σε κάθε περίσταση ένα “δεν τρέχει τίποτα όλα είναι εντάξει” και να συνεχίζουμε να κρατάμε την αντίδραση αυτή.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα νήματα αυτά να ξεδιπλωθούν μπροστά μας ώστε να δούμε πως έχουν πραγματικά οι συνθήκες δίπλα μας, από το να συνεχίζουμε να ζούμε στην ψευδαίσθηση ότι έτσι έχουν τα πράγματα επειδή οι άλλοι μας το λένε ή επειδή πείσαμε τους εαυτούς μας ότι έτσι πρέπει να είναι

Η δύναμη είναι στα χέρια μας … και είναι καθαρά επιλογή σας αν θα την χρησιμοποιήσετε σωστά.

zwdia-agnh

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η ευκαιρία να γίνετε ο εαυτός σας αντί για αυτο που οι άλλοι θέλουν , έχουν ανάγκη, ή σας υπαγορεύουν να είστε , είναι μέσα στις δυνατότητες σας…. αν επιλέξετε να πατήσετε πόδι και να παλέψετε για τα δικαιώματα σας… ακόμα και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση σας από ορισμένα άτομα, καταστάσεις ακόμη και διαπροσωπικές σχέσεις.

Πάρτε πίσω την δύναμη που σας αντιστοιχεί…. όχι με το να υπερβεί τε, να χειραγωγήσετε ή να νικήσετε άλλους… αλλά με το να πείσετε τους άλλους να κάνουν και αυτοί το ίδιο.

Δυναμικοί άνθρωποι που εμψυχώνουν τους άλλους να γίνουν και αυτοί δυνατοί, είναι μία διαδικασία που ωφελεί τους πάντες δίχως να γίνεται εις βάρους κανενός.

zwdia-zodia-tarw