ταρω σημερα 23/04 Σάββατο

taro-apistia

Το 10 των Κυπέλλων Αντεστραμμένο

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Μήπως έχω εμπλακεί σε πάρα πολλά πράγματα, σε σημείο να έχω χάσει τον εαυτό μου;
· Στηρίζω πραγματικά τον εαυτό μου ή συνηθίζω να χρησιμοποιώ ανθυγιεινούς τρόπους για να καταπνίγω και να δραπετεύω από τα έντονα συναισθήματα;
· Τι χρειάζεται να απελευθερώσω και να αφήσω να φύγει, προκειμένου να βρει χώρο να αρχίσει το καινούργιο;

 

 

«Κάπως έτσι ακούγονται τα περιστέρια, όταν κλαίνε» Πρινς

Αυτός ο συμβολισμός απεικονίζει άρτια το συναισθηματικό σφυροκόπημα μιας Πανσελήνου στον Σκορπιό, που πιάνει τους ανθρώπους εξ απροόπτου όπως ο ξαφνικός θάνατος του μοναδικού μουσικού καλλιτέχνη Πρινς.

zwdia-3-zodia

Τα συναισθήματα είναι διάχυτα παντού ολόγυρα. Χαρά τη μια στιγμή, απελπισία και απογοήτευση την άλλη. Αυτό μπορεί να επιφέρει συναισθηματικό μαρασμό.

zodia-taro-45

Αναγνωρίστε και εκτιμήστε το γεγονός, δίνοντας στον εαυτό σας την άδεια να φροντιστεί. Φανείτε ευγενικοί, τρυφεροί και υποστηρικτικοί με τον εαυτό σας, έτσι ώστε να φρεσκαριστείτε, να αποκατασταθείτε, να ανανεωθείτε. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θέλετε να ουρλιάξετε ή να κλάψετε, προκειμένου να βγάλετε από μέσα σας το επιπλέον συναίσθημα που σας πνίγει και να προχωρήσετε παρακάτω.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Φανείτε πρόθυμοι να κρατήστε χώρο και για κάποιο άλλο άτομο, που μπορεί επίσης να έχει ανάγκη να νιώσει ότι μπορεί να εκφραστεί, να απελευθερωθεί, ακόμη και να καταρρεύσει.
Φροντίστε να μην εμμένετε σε ανθυγιεινές συμπεριφορές ή υπερβολές, ως έναν τρόπο να μουδιάσετε τον πόνο και να δραπετεύσετε από το συναίσθημα.

zwdia

Μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε σήμερα κάποια πράγματα. Αυτό είναι θεμιτό. Όμως πρέπει να ορίσετε μέσα σας τον χρόνο που θα το κάνετε, αντί απλά να τα προσπερνάτε και να τα αφήνετε άλυτα στο διηνεκές.
Μήπως έχουμε εμπλακεί σε πάρα πολλά, σε σημείο να έχουμε χάσει τον εαυτό μας;