ταρω σημερα 24/05 Τρίτη

taro-sex

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 4 των Ράβδων

 

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Ποιος ή τι με καλεί – αν δεν με προκαλεί – να είμαι σε επαφή σήμερα;
· Πώς μπορώ να περιπλανηθώ πέρα από την βασική μου πορεία, σε ένα μονοπάτι μυστηρίου που δεν έχω ανακαλύψει ακόμη;
· Με τι έχω χάσει την επαφή μου, και πρέπει να λειτουργήσω συνειδητά για να επανασυντονιστώ μαζί του;

 

«Το βαθύτερο επίπεδο επικοινωνίας, δεν είναι επικοινωνία αλλά κοινωνία. Είναι πέρα από λέξεις, πέρα από τον λόγο… πέρα από κάθε σκεπτικό» Τόμας Μέρτον

Κοινωνία
Η στενή σχέση με κάποιον ή κάτι
Μια πράξη ή στιγμή μοιρασιάς

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

Εμπλεκόμαστε σε μια κοινωνία με τους ανθρώπους εκείνους, τα μέρη εκείνα, τα πράγματα εκείνα που λαχταρά η ψυχή μας, όμως ίσως έχει διαχωριστεί ή απομακρυνθεί από αυτά.

Μπορεί να αφορά την επιθυμία να μοιραστούμε χρόνο, χώρο και δραστηριότητες με ανθρώπους που μας ευχαριστούν και έχουμε μια σχέση μαζί τους σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Μπορεί να αφορά τον καταναγκασμό να βγούμε στη φύση και να έρθουμε σε επαφή με τα πνεύματα της γης, με τα ζώα, με τα φυτά, με τα πετραδάκια, με το νερό, με τον ουρανό. Μπορεί να αφορά την ανάγκη να μείνουμε μόνο με την ψυχή μας, με τον μύχιο εαυτό μας, να συνειδητοποιήσουμε την πνευματική πλευρά αυτού που έχουμε γίνει και που δεν έχουμε ακόμη κατανοήσει πλήρως.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ελάτε σε κοινωνία με την κάθε μέρα. Αφιερώστε χρόνο και αφιερώστε προσπάθεια να προσεγγίσετε αυτό που κεντρίζει την ψυχή σας σαν μαγνήτης, που σας τραβά προς το μέρος του, που είναι πιο ισχυρό από κάθε δικαιολογία που μπορεί να θέτετε για να μην ακολουθήσετε την λαχτάρα… «Δεν έχω χρόνο»… «Έχω πάρα πολλά άλλα πράγματα να κάνω»… «Ίσως μπορούμε να κανονίσουμε κάτι, λίγο αργότερα μέσα στην εβδομάδα»…

Νιώθετε την παρόρμηση για περιπέτεια, για εξερεύνηση, για πορεία στο μονοπάτι της περιέργειας για να δείτε πού σας βγάζει και τι μπορεί να ανακαλύψετε.

zwdia-taro-astra
Ας μην μένετε στη ρουτίνα, να είστε πάντα κοντά σε άτομα και μέρη και πράγματα που έχετε συνηθίσει και νιώθετε οικειότητα με αυτά. Περιπλανηθείτε έξω από το βασικό μονοπάτι, αυτό που έχετε περπατήσει ήδη πολύ, και μπείτε στο μυστήριο του καθετί που μπορεί να προκύψει όταν ανοίγεστε στο άγνωστο.

Αποφύγετε το δράμα, επικροτήστε την επανενεργοποίηση.
Γίνετε τολμηροί. Γίνετε ακλόνητοι. Γίνετε σίγουροι. Αλλά μην γίνετε δεσποτικοί.