ταρω σημερα 25/05 Τετάρτη

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 3 των Πεντάκτινων

 

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Με ποιον μπορώ να ενώσω τις δυνάμεις μου για να δημιουργήσω, να εκπληρώσω ή να ξεκινήσω κάτι;
· Τι πρέπει να επισκευαστεί, να αντικατασταθεί ή να επανασυντονιστεί;
· Ποιες από τις δυνάμεις μου, τα ταλέντα μου και τις δημιουργικές μου ικανότητες μπορώ να ανασύρω από μέσα μου και να τις φέρω στην επιφάνεια, προκειμένου να δώσω μια επιπλέον ώθηση σε όσα κάνουν οι άλλοι;

 

«Ο θηλυκός τρόπος σκέψης αφορά την εστίαση στις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες, ενώ ο αντρικός τρόπος σκέψης αφορά τον εντοπισμό όσων στοιχείων δεν λειτουργούν και την εύρεση της λύσης για να αλλάξει αυτό. Άρα όταν ισορροπούμε αυτές τις δύο δυνάμεις συνδυασμένες, η λύση είναι να συν-δημιουργήσουμε μια Νέα Γη με τη Φύση μέσα της, όπου θα βλέπουμε τις δυνατότητες του καθενός εμπλεκόμενου προκειμένου να επιφέρουμε τη διαφορά» Μορίς Σπις

Σε συνέχεια της προηγούμενης αναφοράς για την κοινωνία, τώρα περνάμε σε μια πιο πρακτική πλευρά όλων όσων μπορούμε να κάνουμε, όσων μπορούμε να εκπληρώσουμε και όσων μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί.

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

Καθώς ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του και αρχίζουμε να βλέπουμε να τρυπώνει κάποιο φως από την άκρη του τούνελ των πολλών πλανητών που συνεχίζουν να είναι ανάδρομοι και μπερδεμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, θα περάσουμε στην επόμενη φάση της διαδικασίας.

Έχει έρθει ο καιρός που πρέπει να αρχίσουμε να αποτιμούμε τι δεν λειτουργεί, τι μπορεί να έχει ξεφύγει από την πορεία του, τι μπορεί να βρίσκεται σε ετοιμότητα ή πού έχουν ξεσπάσει διαμάχες που πρέπει να εξομαλυνθούν, να επιλυθούν. Η επικέντρωσή μας τώρα πρέπει να εστιαστεί στην επιδιόρθωση, στην αντικατάσταση και στον ανασυντονισμό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Πρέπει πλέον να αναγνωρίσουμε ποιες από τις δυνάμεις, ποια από ταλέντα και ποιες από τις δημιουργικότητες των διαφορετικών ανθρώπων που εμπλέκονται, έχουν σημασία.

Τόση σημασία, όση έχει και η υπενθύμιση αλλά και η αναγνώριση αυτών για τα οποία είμαστε ικανοί, οι ικανότητες και τα ταλέντα που διαθέτουμε, και πώς μπορούμε με όλα αυτά να συνεισφέρουμε στο γενικότερο και υψηλότερο καλό. Ας αρχίσουμε να βλέπουμε τον εαυτό μας ως ένα αξιόλογο κομμάτι μιας ευρύτερης εικόνας, του πληρέστερου σχεδίου των πραγμάτων. Ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να αλληλοσυνδεθούμε και να εμπλουτίσουμε όσα κάνουν οι άλλοι, όπως ακριβώς και όλοι οι άλλοι εμπλουτίζουν αυτά που κάνουμε εμείς.

zwdia

Σήμερα καλούμαστε να αφιερώσουμε χρόνο στο να δημιουργήσουμε κάτι μαζί με άλλους. Ας ετοιμάσουμε ένα γεύμα μαζί, ας ασχοληθούμε με ένα καλλιτέχνημα ή ένα χειροτέχνημα μαζί, ας συμβάλλουμε στο καθάρισμα του σπιτιού ή της αυλής ενός ηλικιωμένου ανθρώπου. Ό,τι κι αν θα είναι αυτό, ας αγκαλιάσουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στην κοινή δημιουργία και στη συνεργασία.