ταρω σημερα 26/04 Τρίτη

Ο Αυτοκράτορας

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Έχω το κατάλληλο περιβάλλον που με ενθαρρύνει προκειμένου να λάμψουν τα χαρίσματά μου ή προσπαθεί να τα περιορίσει;
· Ποια είναι εκείνη η ενασχόληση που θα μου επιτρέψει να δυναμώσω τα όριά μου και να εξερευνήσω τα περιθώριά μου;
· Έχω φροντίσει να υπάρχει ελεύθερος και καθαρός χώρος για να συνεχίσει να ωριμάζει το όραμά μου και να επιτρέψει να μπουν νέα πράγματα;

 

 

«Μικρή προς μεσαία έκταση προάγει την κυκλοφορία. Το να ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος στις πονεμένες περιοχές, είναι ο καλύτερος τρόπος για να προωθηθεί η ανάρρωσή τους. Η λέξη «καλαισθησία» είναι σύνθετη και προέρχεται από τις αρχαίες «κάλλος» και «σθένος». Κυριολεκτικά, σημαίνει ομορφιά και δύναμη» Αλ Καβάντλο

zwdia-3-zodia

 

Αυτός είναι ο δικός σας κόσμος, και όλοι μπορούν να μετέχουν σε αυτόν… κατόπιν πρόσκλησης.

zodia-taro-45

Να περιβάλλετε τον εαυτό σας με όσους και όσα θέλετε. Φροντίστε μόνο να είναι αυτοί οι άνθρωποι και αυτά τα πράγματα που σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Σας επιτρέπουν να εκφράζετε εμφαντικά την ατομικότητά σας χωρίς ερωτήσεις, κρίσεις, προσπάθειες να σας κατευνάσουν, προκειμένου να μπορέσουν οι ίδιοι να νιώσουν πιο άνετα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Έχετε μια σταθερή βάση από όπου μπορείτε να λειτουργείτε. Έχετε στήσει τα θεμέλια και έχετε καταβάλει την απαραίτητη προσπάθεια για να είναι ακλόνητα και ασφαλή, σε σχέση με αυτό που είστε και με το σημείο που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας ως άτομα.

Δεν πρέπει όμως να προσκολληθείτε εδώ, επαναπαυμένοι αδιάφορα στο ότι αυτό είναι αρκετό. Συνεχίστε να δοκιμάζετε τον εαυτό σας, ίσως μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων που σας επιτρέπουν να οραματίζεστε, να εξερευνάτε και να πειραματίζεστε με το απεριόριστο που χαρακτηρίζει τη φαντασία. Αυτή μπορεί να σας προωθήσει προς προοπτικές ή μορφές διακηρύξεων που το απεριόριστο σας επιτρέπει να δείτε.

zwdia

Πρέπει πάντα να απομακρύνετε από το δρόμο σας κάποια πράγματα, προκειμένου να είστε σε θέση να εκτείνετε τα όριά σας και να πειραματίζεστε με το όραμα και το πώς μπορεί αυτό να διαμορφώνεται την κάθε επόμενη στιγμή.

Μην είστε όμως βιαστικοί στο να εξορίζετε ανθρώπους και πράγματα, χωρίς να είστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι πρέπει να φύγουν… Μόνο για ό,τι είστε κάθετοι μπορείτε να πείτε πως δεν έχει πια θέση εδώ.