ταρω σημερα 27/05 Παρασκευή

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 5 των Πεντάκτινων Αντεστραμμένο

 

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Ποια ευκαιρία μου παρουσιάζεται, που με προκαλεί να κάνω κάποιες αλλαγές;
· Τι έχει πάψει να αποδίδει και πρέπει πλέον να πάψω να προσπαθώ να το διατηρήσω ή να το πιέσω να λειτουργήσει;
· Είμαι πρόθυμος να κάνω πράγματα με εντελώς διαφορετικό τρόπο;

 

«Προσπαθήστε πάλι, έχετε εκατομμύρια εναλλακτικές. Γεμίστε τον εαυτό σας με τα βόλια της ελπίδας και θα σκοτώσετε την αποτυχία με ένα βλήμα» Ισραέλμορ Αγιβόρ

Ένα παράθυρο ή μια θύρα ευκαιρίας ανοίγεται μπροστά σας για να την εκμεταλλευτείτε,  αν θέλετε να αλλάξετε με κάποιο τρόπο την κατάσταση που βρίσκεστε τώρα.

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia
Όμως… προκειμένου να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να προσεγγίσετε τα πράγματα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Να υιοθετήσετε μια νέα οπτική των πάντων και να προκαλέσετε τον εαυτό σας να ανοικοδομηθεί εκ βάθρων, αντί μόνο να «ανακαινίζετε» ή να «ξαναβάφετε» τον παλιό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Πρέπει να είστε ανοικτοί σε ό,τι μέλλει γενέσθαι.
Πρέπει να είστε πρόθυμοι να αποχωριστείτε αυτά που δεν αποδίδουν πλέον. Αυτό μπορεί να αφορά έναν τρόπο προσέγγισής σας των πραγμάτων, μια συγκεκριμένη κατάσταση, ένα σχέδιο ή έργο, ακόμη και μια σχέση.

Τα σημάδια της αλληλεξάρτησης ενδέχεται να τα δείτε πολύ πιο εμφανώς σήμερα. Αν τους δώσετε την απαραίτητη προσοχή, θα αναγνωρίστε πού και πώς μπορεί να παίζετε ως τώρα τον ρόλο του ενδυναμωτή ή του εξουσιοδότη.
Πρέπει να είστε πρόθυμοι να αποδεχθείτε τη νοσηρότητα και να την αλλάξετε ριζικά ή να απομακρυνθείτε εντελώς από αυτήν, αντί να συνεχίσετε να βρίσκετε δικαιολογίες και αιτιολογήσεις της.

Έχετε την ευκαιρία τώρα να αλλάξετε τα πράγματα, στρέφοντάς τα προς μια πιο αισιόδοξη κατεύθυνση ή συνθήκη ή δυνατότητα.

zwdia