ταρω σημερα 27/07 Τετάρτη

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 6 των Ξιφών Αντεστραμμένο

Αναρωτηθείτε τα εξής:

· Τι κουβαλάω μαζί μου πάρα πολύ καιρό και έχει έρθει η εποχή να το αποδιώξω, προκειμένου να ελαφρύνω και να προχωρήσω μπροστά;
· Μήπως οι οικείες δικαιολογίες και αιτιολογίες με εμποδίζουν να προοδεύσω, να ωριμάσω, να αλλάξω, να εξελιχθώ;
· Πώς μπορώ να εμπεδώσω το γεγονός ότι δεν είμαι ο μόνος άνθρωπος που έχει προβλήματα;

 

«Δεν έχει τίποτα σπουδαίο η δυστυχία, αν δεν επιφέρει μαζί της αγάπη και συγχώρεση» Στίβεν Λαβίν

Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν πολύ συχνά την έκφραση «δεν φαντάζεσαι πόσα έχω περάσει». Έχει έρθει όμως πλέον η στιγμή να πάψετε να ορίζετε τον εαυτό σας από τα προβλήματα, τις προκλήσεις, τις πληγές και τα λάθη του παρελθόντος.

zodia-taro-45

Μπορεί να εμμένετε σε αυτά σαν μια ασπίδα ασφαλείας, να προτιμάτε να μείνετε προστατευμένοι βολικά σε αυτό τον γνωστό σας αυτοπροσδιορισμό. Γιατί το αντίθετο σημαίνει να προκαλέσετε τον εαυτό σας, να τον ανασυστήσετε, να ανακαλύψετε από την αρχή ποιοι είστε τώρα – χωρίς να υπάρχει ο φακός θέασης του εαυτού σας όπως ήταν. Θα πρέπει να αποδιώξετε τα φορτία, αντί να τα βλέπετε σαν μετάλλια ανδρείας, καρτερίας, ευγενούς αντοχής να κουβαλάτε όλο αυτό το βάρος.

tarw-zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δώστε σημασία στις φαινομενικά προεπιλεγμένες δικαιολογίες, στη δικαίωση της στασιμότητας, στην απόδοση ευθυνών στο παρελθόν για το πώς είναι τα πράγματα στο παρόν. Έτσι αιτιολογείτε το γιατί σκέφτεστε ή λέτε ότι δεν μπορείτε ή δεν γίνεται να κάνετε κάτι για το μέλλον.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτά είναι τα πράγματα και τα σημεία που έχει έρθει η εποχή να τα δουλέψετε. Πρέπει να τα αφήσετε, να τα απελευθερώσετε και να προχωρήσετε μπροστά, αντί να συνεχίζετε αέναα να τα περιφέρετε.
Αυτή είναι μια εποχή που επιτρέπει να δείτε τον αντικατοπτρισμό του εαυτού σας πάνω στους άλλους. Ποια είναι τα πράγματα που σας κεντρίζουν, που σας κάνουν να μετανιώνετε γι’ αυτά, που σας απωθούν στους άλλους. Αυτά είναι όσα πρέπει να αναζητήσετε στον εαυτό σας.

Αυτή είναι μια εποχή που θα σας υπενθυμίσει επίσης ότι δεν είστε μόνοι σας σε όλο αυτό, δεν είστε οι μόνοι που έχετε υποφέρει και έχετε βιώματα.

Επιτρέψτε σε μια ανώτερη κατανόηση να σας κάνει να νιώσετε μέρος ενός ευρύτερου συνόλου, ότι δεν είστε μια μονάδα με μεμονωμένες εμπειρίες. Ότι υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας στηρίξουν.
Μοιραστείτε το φορτίο, και θα το δείτε να μειώνετε και να εξαλείφετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra