ταρω σημερα 28/10 Παρασκευή

tarw-krisi

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 2 των Πεντάκτινων Αντεστραμμένο

Αναρωτηθείτε τα εξής:

· Ποια είναι αυτά που πρέπει να παραμεριστούν για αργότερα, προκειμένου να εστιάσω σε όσα αποτελούν τώρα προτεραιότητα;
· Μήπως έχω την τάση να αποσπάται η προσοχή μου, και μετά να θέτω τη δικαιολογία ότι δεν έχω αρκετό χρόνο ή ενέργεια ή τους πόρους για να λειτουργήσω;
· Μήπως τείνω να εστιάζω στα συμπτώματα ή τα αποτελέσματα των καταστάσεων, αντί να διεισδύω στη ρίζα των αιτιών;

 

«Όταν αρχίζεις να εγκαταλείπεις μέρος του εγώ σου, δεν θα νιώθεις πλέον κανέναν εξαναγκασμό να αποδείξεις στους άλλους πόσο πολυάσχολος είσαι, ως προσπάθεια να επιβεβαιώσεις την αξία σου» Μίγια Γιαμανούτσι

Τα μάτια σας μπορεί να είναι πιο μεγάλα από το στομάχι σας σήμερα, καθώς παραχαϊδεύεστε όσο αφορά την ποσότητα όσων θεωρείτε ότι θέλετε, όσων μπορείτε να αναλάβετε, όσων μπορείτε να κάνετε σε στενό περιθώριο χρόνου.

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ίσως να μην αντιλαμβάνεστε γιατί συμβαίνει κάτι, είτε γιατί δεν αποδίδει, είτε γιατί δεν καταλήγει όπως αναμένατε. Αυτό ίσως να οφείλεται στο ότι δεν κοιτάτε αρκετά πίσω ή αρκετά βαθιά, ώστε να φτάσετε στη ρίζα της αιτίας. Το κοιτάτε ή να χειρίζεστε το αποτέλεσμα ή το σύμπτωμα, ίσως να σημαίνει ότι δεν διορθώνετε ή δεν αλλάζετε κάτι, με έναν τρόπο που θα ήταν ουσιαστικός ή θα είχε διάρκεια.

Έχει φτάσει πλέον η στιγμή να θέσετε κάποιες προτεραιότητες αλλά και όρια. Βάλτε τα πράγματα σε μια οργανωμένη σειρά, για να είστε πιο αποδοτικοί όσο αφορά το χρόνο, την ενέργεια, τους πόρους σας αλλά και την εστίασή σας. Οι περισπασμοί είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε μισοτελειωμένες υποχρεώσεις ή και ξεχασμένες. Το αποτέλεσμα θα είναι να παραβράσει το νερό στη φωτιά ή να σας καεί το φαγητό στο φούρνο…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είναι καλό να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ποια είναι εκείνα τα θέματα που δεν αξίζουν πλέον να τους αφιερώνετε προσοχή, ενέργεια, πόρους. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να τα αποχωριστείτε, προκειμένου να ελαφρύνετε το φόρτο σας και να μικρύνετε τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας.

Το να είστε πολυάσχολοι δεν αποτελεί δικαιολογία, για να νιώθετε ότι δεν ζείτε μια γεμάτη και πλούσια ζωή. Δώστε λίγη σημασία στο πόσα πραγματικά κάνετε, σε σύγκριση με τα προγράμματα και τις ανάγκες των άλλων. Προσέξτε πόσο παρασύρεστε από τη ρουτίνα κάποιων ενασχολήσεων, στις οποίες διαθέτετε τον χρόνο και την ενέργεια που θα έπρεπε να δίνετε σε όσα θέλετε πραγματικά να κάνετε.

Για παράδειγμα, παραπονιέστε συχνά ότι δεν προλαβαίνετε να κάνετε λίγο διαλογισμό το πρωί… ωστόσο διαθέτετε πάντα χρόνο για να δείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας ή να ενημερώσετε τα διαδικτυακά σας προφίλ.
Αναθεωρήστε το χρόνο που αφιερώνετε σε αυτές τις διαδικασίες που κάνετε από συνήθεια. Ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα από την συνειδητοποίηση ότι τελικά έχετε χρόνο και ενέργεια, για να κάνετε όσα θα σας γεμίσουν πιο πολύ ή θέλετε περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66