ταρω σημερα 3/05 Τρίτη

tarw-kosmos

Το 7 των Ράβδων Αντεστραμμένο

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Μήπως πιέζω πρόσωπα και πράγματα όταν θα έπρεπε να κάνω πίσω;
· Μπορώ να αποδεχθώ ότι δεν αξίζει να συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο ή να προσπαθήσω ξανά, αντί να αναζητήσω νέες πιθανότητες και εμπειρίες;
· Μπορώ να αποσύρομαι αντί να εμπλέκομαι στις συγκρούσεις;
· Έχω πιεστεί να ξεπεράσω τα όριά μου και να κλείσω το συγκεκριμένο θέμα;

 

 

«Σήμερα ο καθένας μας ανακαλύπτει το όριό του. Όχι μόνο το φυσικό του όριο, αλλά και το σημείο όπου η αποφασιστικότητα, η αντοχή και το καθήκον συγκρούστηκαν και ξεπεράστηκαν, όχι τόσο λόγω του πόνου αλλά λόγω του παραλογισμού» Στέφαν Κίζλινγκ

Κάντε πίσω και αποσυρθείτε.
Η μέρα αυτή δεν είναι κατάλληλη να πιέσετε τα σχέδιά σας ή να παλέψετε για να διατηρήσετε τις θέσεις σας. Αν το κάνετε, θα ανακαλύψετε τελικά ότι καταλήξατε σε μια αψιμαχία που επέφερε ελάχιστο αποτέλεσμα.

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

Μήπως έχετε την αίσθηση ότι κάτι πλησιάζει ή συμβαίνει, που προέρχεται από το παρελθόν ή συνδέεται με κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν; Δώστε μεγάλη σημασία σε αυτό. Είναι η ευκαιρία σας να το αφήσετε πίσω σας άπαξ δια παντός, προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά. Είτε μπορεί να επιλέξετε να οπισθοχωρήσετε στον θυμό, στην διαμάχη, στην έντονη κατάσταση που μόνο τον εγωισμό σας αφορά και θεωρείτε ότι θα τον ικανοποιήσετε, όμως το αποτέλεσμα δείχνει ακριβώς το αντίθετο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αν έχετε την αίσθηση ότι έχει τραβηχτεί το χαλί κάτω από τα πόδια σας, να το εκλάβετε ως σημάδι να μην σηκωθείτε με τις γροθιές έτοιμες για πάλη. Είναι η ώρα να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία και να αναλογιστείτε σε τι άλλο ή πού αλλού μπορείτε να στραφείτε, αντί να παραμένετε κι άλλο σ’ αυτό το είδος εμπειριών.
Πρέπει να αποφασίσετε ότι είστε πρόθυμοι να μην συνεχίσετε να αναμασάτε, να επαναλαμβάνετε και να επανέρχεστε στα ίδια ξανά και ξανά, χωρίς να φαίνεται να έχει σημασία πόσες φορές σας οπισθοδρόμησαν, σας αποσυντόνισαν, σας δελέασαν και σας κορόιδεψαν.

Έχετε ολοκληρώσει. Προχωρήστε. Δεν έχει απομείνει τίποτα παραπάνω να αποδείξετε εδώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τεντώνεστε και να λυγίσετε μέχρι να φτάσει η στιγμή να σπάσετε.

zwdia