ταρω σημερα 31/01 Κυριακη

zwdia-evdomadiaies14-20-7-14_1

ταρω Κυριακη 31 Ιανουαριου

ταρω η καρτα της ημερας Το 7 των Πεντακτινων

Αναλογιστείτε τα εξής:

Ποια ήταν η τελευταία φορά που είπα «ευχαριστώ» σε κάποιον απλά επειδή είναι αυτός που είναι και επειδή υπάρχει στη ζωή μου;
Σκέφτομαι και κάνω σχέδια για το μέλλον με ορθό τρόπο;
Παίρνω χρόνο να εκτιμήσω κάτι για αυτό που είναι, για το ότι το κατάφερα, αντί πάντα να εστιάζω ή να ανησυχώ τι έπεται στη συνέχεια ή πώς να κάνω κάτι παραπάνω;

zodia-taro-45

 

Ας επιτρέψουμε σήμερα στον εαυτό μας να κάνει μια παύση, να πάρει λίγο χρόνο και να κοιτάξει τι έχει κάνει. Να εκτιμήσει τι έχει καταφέρει, όσα έχει ήδη αντί όσα εύχεται να είχε, όπως και να αφιερώσει χρόνο να ολοκληρώσει ή να διορθώσει όσα είναι σε εκκρεμότητα.
Αν αυτό το λίγο ακόμη μας ενοχλεί, ας δείξουμε προθυμία να το φροντίσουμε, να προσφέρουμε μια συγγνώμη ή μια συγχώρεση όπου οφείλεται. Να σκεφτούμε τι μας έχει φέρει ως εδώ, πώς έγιναν έργο όλα αυτά, τι έχουν επιφέρει αυτές οι πράξεις μας, οι ιδέες μας, οι τρόποι με τους οποίους στήνουμε ή οργανώνουμε κάτι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Θέλουμε να είμαστε για πιο πολύ χρόνο εστιασμένοι στους στόχους μας και στα σχέδια που κάνουμε σήμερα.
Πρέπει να επιμείνουμε ιδιαίτερα σε μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια και πώς πρέπει να διαμορφώσουμε τις καταστάσεις ώστε να πραγματώσουμε αυτά τα σχέδια, που μπορεί να είναι αποταμιευτικά, μια πιο συντηρητική προσέγγιση της καθημερινότητάς μας, ένας ευέλικτος και πιο ρεαλιστικός τρόπος οργάνωσης. Θα ήταν προτιμότερη μια τέτοια θεώρηση αυτή την εποχή και μάλιστα πιο αποδοτική.
Η προσέγγιση και η οργάνωση των σχεδίων μας πρέπει να έχουν τύχει ορθής σκέψης και να έχουμε λάβει υπόψιν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά τους, αντί να δίνουμε έμφαση σε εγγύτερους στόχους ή μερίσματα ή αποδοχές.

zodia-astra-tarot
Μην βιάζεστε να περάσετε σε αυτό που έπεται. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να καθίσετε και να εκτιμήσετε, να κατανοήσετε τι πραγματικά κάνατε. Περιτριγυριστείτε από ανθρώπους ή πράγματα που απολαμβάνετε, χώρους που αντικατοπτρίζουν το άτομο που έχετε γίνει. Αυτά είναι το αποτέλεσμα της συμβολής σας σε αυτό που δημιουργήθηκε, και προσφέρει ομορφιά, ανακούφιση, απόλαυση.

Που ικανοποιεί τις αισθήσεις μέσα από την αισθητική του ποιότητα, τις οσμές που αναδύει, το πώς το νιώθετε όταν το αγγίζετε, πώς ερεθίζει τους γευστικούς σας νευρώνες (σιγορουφήξτε αντί να πίνετε, απλώστε τις γεύσεις στη γλώσσα σας αντί να βιαστείτε να καταπιείτε).

zodia-zvdia-oroskopio-11
Κλείστε τα μάτια και απορροφήστε από τους πόρους του δέρματος ακόμη και την πιο αμελητέα πτυχή, γεύση, αίσθηση, αντί να πάτε στο επόμενο και στο επόμενο και το περισσότερο και όλο πιο πολύ και πιο πέρα.
Δείξτε εκτίμηση σήμερα. Στον εαυτό σας για όσα έχετε κάνει – «θα φάω αυτό το κομμάτι γλυκό ως ανταμοιβή για το καλό μου αποτέλεσμα» – στους άλλους για όσα έχουν ήδη προσφέρει και θα συνεχίζουν να προσφέρουν στη ζωή σας.

Μέσα από δώρα ευγνωμοσύνης για τη γη, το πνεύμα, όποιον και ό,τι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του υφάσματος του κόσμου σας και θα ήταν σαφώς λιγότερος αν κάτι από όλα αυτά και όλους αυτούς έλειπε.

zwdia-zodia-tarw