ταρω σημερα 7/05 Σάββατο

taro-apistia

Η Δικαιοσύνη Αντεστραμμένη

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Είμαι δίκαιος;
· Μπορώ να αναγνωρίσω πότε μου φέρθηκαν ή με έκριναν άδικα και το ξεπέρασα ή απομακρύνθηκα από αυτό το περιβάλλον;
· Τι έχει χάσει την ισορροπία του ή τον συγχρονισμό του, και πρέπει να του προσθέσω κάτι ή να του αφαιρέσω κάτι για να ισορροπήσει ξανά;

«Η Αρχή της Χρήσης είναι παγκόσμια, και αυτός που την παραβιάζει θα τιμωρηθεί δίκαια για την πράξη του από τις φυσικές δυνάμεις»

 

Η αποστολή μας σήμερα είναι να ρίξουμε μια πιο στενή, πιο ειλικρινή, πιο αντικειμενική ματιά στις όψεις και τα σημεία της ζωής μας που έχουν βγει εκτός ισορροπίας.
Η αποστολή είναι να απομακρυνθούμε από κάθε συναισθηματική κρίση και εγωιστικές δικαιολογίες, προκειμένου να βρούμε τι μπορεί να γίνει ώστε να προχωρήσουμε προς την αποκατάσταση της ισορροπίας, της διόρθωσης, της καταλληλότητας.

zodia-taro-45

Αν μπορούμε να δεχθούμε ότι αυτή η δράση μπορεί να μην μας είναι όσο ευχάριστη ή όσο εύκολη θα θέλαμε να είναι, τότε θα μπορέσουμε πολύ πιο απλά να περάσουμε στην πράξη. Να διορθώσουμε, να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε ό,τι είναι απαραίτητο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αυτό ισχύει ιδιαιτέρως στους τομείς των υλικών πηγών (οικονομικές κλπ), όπως και σε ό,τι εμείς θεωρούμε πολύτιμο.

Κατά πόσο πραγματικά αξίζει να το θεωρούμε πολύτιμο, ή αν το υπερτιμούμε ή το υποτιμούμε θα προσθέσουμε αχρείαστη πίεση ή μείωση στις πηγές μας.

Επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή στο να μην βιαστείτε να κρίνετε και να δικάσετε κάποιο άτομο, γιατί μπορεί να κάνετε υποθέσεις ή να δράτε μέσω ενός συναισθηματικού φίλτρου που επιφέρει αποσυντονισμό, παρεξηγήσεις ή έλλειψη επικοινωνίας όπου δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.

zwdia

Ίσως εμείς και/ή άλλοι να μην σκεφτόμαστε διεξοδικά τα πράγματα πριν μιλήσουμε.
Ας είστε προετοιμασμένοι για λόγια που μπορεί να ειπωθούν ενώ δεν εννοούνταν. Αν προέρχονται από το δικό σας στόμα, συνειδητοποιήστε τα, απολογηθείτε, διορθώστε και προχωρήστε παρακάτω. Αν προέρχονται από άλλον και απευθύνονται σε εσάς, ακούστε τα και προσπεράστε τα αντί να θεωρήσετε ότι πρόκειται για προσωπική επίθεση και να πληγωθείτε.

Να είστε ευγενείς, να είστε συγχωρητικοί, επιδείξτε μεγαλοψυχία υπό πίεση.

zodia-astra-tarot