Το Ρίξιμο της Κατινας – DESTE Δευτέρα 27/04

deste

Το Ρίξιμο της Κατινας –  DESTE  Δευτέρα  27/04

 

Μέσα στην Τράπουλα της Κατινας – DESTE, υπάρχουν 3 κατηγορίες καρτών σύμφωνα με την δυναμική τους.  Ευμενείς, ουδέτερες και αρνητικές κάρτες που αλληλοεπηρεάζονται και δίνουν την τελική απάντηση στον Ενδιαφερόμενο.

Ανάλογα που θα εμφανιστούν στην κατάστρωση και μετά  στην ανάλυση κατευθύνουν το μέντιουμ , για να εξάγει τα συμπεράσματα.

 

ΚΑΡΤΑ     –   ΑRIMAN :  Το Τζαν του Ρουμπινιού

zodia-taro-45

Συμβολίζει:  Ο Συμβουλευόμενος πρέπει να έχει την δύναμη, αλλά και να γνωρίζει και πως να την χρησιμοποιεί …καθώς και τις αρετές της δημιουργικής φαντασίας, τον θετικό τρόπο σκέψης  και σίγουρα την διαίσθηση του….την φωνή της ψυχής του.

 

Οι εσώτερες κινητήριες δυνάμεις είναι αυτές που θα ενεργοποιηθούν σε δύσκολες καταστάσεις…όπως ερωτική απογοήτευση, συναισθηματική απομάκρυνση, χωρισμός, απώλεια κάθε είδους.

 

Η ερωτική ζωή όλων περνάει καταιγίδες….αλλά μετά πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο.  Η δημιουργικότητα πάντα θα εντυπωσιάζει αυτούς, που μετά τις δυσκολίες βρήκαν του τρόπους να αναγεννηθούν…παρασύροντας έτσι και το ταίρι τους. Απαιτούνται γρήγορες αποφάσεις και στρατηγικές, και με γνώμονα πάντα το προσωπικό ‘συμφέρον’, προκειμένου τα συναισθήματα να οριοθετηθούν.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Η πολυκοσμία σε τέτοιες καταστάσεις δεν συνίσταται, καθώς έκαστος θα κρίνει με βάση τις προσωπικές του – υποκειμενικές εμπειρίες, που ίσως και να οδηγήσουν σε λάθος δρόμους τον Ενδιαφερόμενο. Μην σπαταλάτε την ενέργεια σας  σε περιττές δηλώσεις και δράσεις….στοχεύστε αυτό – αυτόν που θέλετε και κινητοποιηθείτε…μην ξεχνώντας ποτέ…ότι κάθε άνθρωπο τον προσεγγίζουμε διαφορετικά και στο κατάλληλο χρονικό σημείο!

 

Δεσμευμένοι:  Μια περίοδος ξεκινά όπου πια, έχουν ειπωθεί τα θέλω και οι απαιτήσεις του κάθε μέλους της σχέσης – γάμου, και που πρέπει σε εύλογο χρονικό διάστημα να αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Κάθε βήμα απαιτεί διόρθωση και επανάληψη προς αποφυγή παρερμηνειών. Αυτό…θα είναι πιο γρήγορο…στα ζευγάρια που ήδη είναι μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί…και έχουν θέσει τους στόχους τους…οι καθυστερήσεις είναι δικαιολογίες.

 

Ελεύθεροι: Οι μέρες είναι δημιουργικές και οι κοσμικές ροές αλληλοσυμπληρώνονται, για να ορίσουν την μοίρα του καθενός. Κανείς δεν έχει προορισμό την μοναξιά, αλλά και ούτε την περιττή κατανάλωση ψυχής, σώματος και ενέργειας. Αυτοί που έχουν στην ζωή τους παράλληλες κατάστασης συναισθηματικής φύσεως, ανήκουν στην κατηγορία των μόνων, καθώς δεν έχει βρεθεί το ένα και κατάλληλο άτομο για να τους συμπληρώσει. Αυτό είναι κάτι που όταν θα εμφανιστεί …..θα απομακρύνει οριστικά και τον περιττό κόσμο από την ζωή σας.