Φίλτρο αγάπης και επαναφοράς ‘Yaleaze’

Φίλτρο αγάπης και επαναφοράς  ‘Yaleaze’

Από την σειρά Ενεργειακών Προϊόντων  ‘LOVE – TALKS’

Πανίσχυρο Άρωμα με εξωτική – μεθυστική οσμή, από την σειρά ενεργειακών προϊόντων ‘LOVE – TALKS’ ελαίων / αρωμάτων. Η σωστή χρήση του προκαλεί την άμεση ερωτική έλξη του αντίθετου φύλου ή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Με το έλαιο αυτό επιτυγχάνεται το όχι μόνο να γητεύσετε,  αλλά και να ελέγξετε – περιορίσετε τις σεξουαλικές παρορμήσεις του σε άλλα τρίτα πρόσωπα.

 

Θεωρείται ως ένα άρωμα από τα πλέον ισχυρά αλλά είναι και ιδιαίτερα βοηθητικό στις περιπτώσεις όπου θέλουμε να φέρουμε πάλι στη ζωή μας κάποια χαμένη αγάπη ή μια υπόθεση που έχει μείνει ημιτελής (επαναφορά και επανασύνδεση).
Το έλαιο-άρωμα το επαλείφετε σε κερί, τουλάχιστον μιας ώρας διάρκειας καύσης, και χρώματος μωβ, ροζ ή κόκκινο πορφυρό. Το αφήνετε να καεί μέχρι τέλους. Το ‘Yaleaze’ όταν το αλείφετε… σκεφτόσαστε αποκλειστικά τον στόχο σας. Αυτό μπορεί να επαναληφθεί μέχρι και 12 φορές ακόμα και για διαφορετικά πρόσωπα.

zodia-taro-45

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Το τελετουργικό… και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες θα αποδώσει τα μέγιστα… και  το πρόσωπο που σκεφτήκατε θα εμφανιστεί σύντομα και απροσδόκητα στον δρόμο σας.  Σπάνια ινδικά αιθέρια έλαια, μαροκινό τριαντάφυλλο, άνθη μανόλιας, κόκκινο γιασεμί… και η μαγική συνταγή, υπόσχονται αποκλειστικό φλογερό έρωτα και πάθος. Οτιδήποτε και αν έχει συμβεί στο παρελθόν θεραπεύεται και μοιραία ξεχνιέται … οριστικά.

 

Δημιουργείται αποκλειστικά και μόνο κατά παραγγελία… και είναι ενεργοποιημένο – προγραμματισμένο για την κάθε ιδιαίτερη περίπτωση και ανάγκη του Ενδιαφερόμενου.

Παραδίδεται φορτισμένο και σε διακριτική συσκευασία.

Το  φίλτρο όπως και κάθε ενεργειακό προϊόν,  για να μπορέσει να αποδεσμεύσει  τις ιδιότητες του  με τις οποίες  έχει ενεργοποιηθεί  και για τον σκοπό που καλείται να εξυπηρετήσει, θα πρέπει ο κάτοχος να έχει ισχυρή πίστη και επιμονή σε αυτό που κάνει και χρησιμοποιεί.

Το  προϊόν  συνοδεύεται από αναλυτικές πληροφορίες και  οδηγίες χρήσεως. Μιλήστε με το αρμόδιο τμήμα της astro-live, και θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν  για την δική σας ιδιαίτερη περίπτωση.

Φέρτε την τύχη και την αγάπη στον δρόμο σας!

Στείλτε το μήνυμα  σας στο email: info@astro-live.gr και ενημερώστε μας για το τι ακριβώς επιθυμείτε.