Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Κυριακή 0507

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Κυριακή  0507

 

 

Η Κάρτα  της Κυριακής 

tarw-ζωδια: παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: η βασιλισσα των ραβδων (ανεστραμμένο)

Η καρτα ταρω βασιλισσα των ράβδων ανεστραμμένη   αναφέρεται σε μια επικείμενη φιλονικία , που μπορεί να πάρει πολύ σημαντικές διαστάσεις προς το χειρότερο. Ένας σύντροφος μπορεί να προσπαθεί να κάνει πλύση εγκεφάλου στο άλλο με προφανή τρόπο.

zodia-taro-45

 

tarw-zvdia: ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο βαλες των κυπελλων

Η καρτα ταρω βαλες των κυπελλων σημαίνει ότι μπόδια και απογοητεύσεις θα παρουσιαστούν σύντομα. Προσοχή στους κόλακες.

 

tarw-zodia: σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: η σεληνη  (ανεστραμμένο)

Η καρτα ταρω η σελήνη  ανεστραμμένη  μπορεί να δείχνει ότι δεν συντονίζεστε με την διαίσθησή σας. Μπορεί να μπλοκάρετε  τα μηνύματα που έρχονται  από μέσα σας  και προτιμάτε  να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας, για  να  τα λύσετε.

 

 

 

tarw-zwdia: τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέρας: η βασιλισσα των κυπελλων

Η κάρτα ταρω βασιλισσα των κυπελλων δείχνει ότι η στιγμή είναι κατάλληλη για μια ενδοσκόπηση . Δείχνει  επίσης ότι μπορεί να εμφανιστεί   μια σοφή και στοργική γυναίκα που θα ασκεί μεγάλη  επιρροή.

 

tarw-ζωδια: αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: το εξι των κυπελλων

Η καρτα ταρω εξι των κυπελλων φέρνει τις ιδιότητες της έκστασης και μέθης στην κρεβατοκάμαρα. Να είστε προσεκτικές γιατί όταν  εμφανίζεται  αυτή η κάρτα δείχνει ότι  απλά ψάχνετε για «μια καλή στιγμή».

 

tarw-zvdia: υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η εγκρατεια

Η καρτα tαrw- εγκρατεια  μιλάει για εσωτερική ηρεμία,  ισορροπία και την αρμονική ένωση των αντιθέτων. Προτείνει να βρεθεί  μια μέση οδός, που να μπορεί να καταλήξει σε συμφωνίες, κατανοήσεις και συμβιβασμούς. Μπορεί να χρειαστεί να δείξετε υπομονή και συγχώρεση, ή μπορεί να χρειαστεί να είστε προσεκτικοί για να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε.

 

tarw-zodia: ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το πεντε  των κυπελλων (ανεστραμμένο)

Η καρτα ταρω πεντε  των κυπελλων ανεστραμμένο σημαίνει  μια επανασύνδεση . Μια παλιά συμφωνία μπορεί να έρθει πίσω στη ζωή σας. Μια κακή κατάσταση αρχίζει  γίνεται καλύτερη

tarw-erwtoskopio