Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Κυριακή 02.07

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Κυριακή  02.07

 

 

Η Κάρτα  της Κυριακής   /  01. Ο Καβαλάρης  ( 09 Κούπα )

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

Κριός:  Η μοναχικότητα δεν σας πάει καθόλου. Η ερωτική απογοήτευση ή η συναισθηματική μοναξιά δεν θα πρέπει να γίνουν τροχοπέδη στις πρακτικές σας επιδιώξεις.

 

Καρκίνος: Η κινητικότητα σας σε τρίτα λημέρια… δεν θα σας βγει σε καλό. Ξεκαθαρίστε τι ακριβώς επιθυμείτε με τον παρόντα σύντροφο σας, και μετά αποφασίστε για τον δρόμο σας. Όχι όλα μαζί.

 

Ζυγός: Το μέγεθος των προβλημάτων με τα οποία έχετε καταπιαστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στην σχέση σας, θα μειωθεί δραστικά…. και αυτό θα έχει μακροχρόνιο χαρακτήρα.

 

Αιγόκερως: Κινητοποιηθείτε άμεσα και μιλήστε στον σύντροφο σας, για τις πρακτικές αλλαγές που θέλετε να γίνουν μέσα στον δεσμό σας, ο οποίος ίσως και να  έχει χάσει το χρώμα του.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος: Τα sms και τα Tweets… δεν κρατάνε ενήλικα ζευγάρια μαζί. Προσπαθήστε την προσωπική επαφή και συναισθηματικό διάλογο μεταξύ σας… χωρίς όμως να αναφέρεστε στο παρελθόν.

 

Λέων: Πολλές οι αλλαγές που θα αποφασίσετε να κάνετε πριν λήξει η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, και στην εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και γενικότερα στην αντίληψη σας για τις σχέσεις.

 

Σκορπιός: Προσέξτε τα λόγια που λετε, καθώς υπάρχει κίνδυνος, μέσα από παρεξηγήσεις να έρθετε σε κόντρα με τον άνθρωπο σας. Προφυλαχτείτε επίσης από τα σχόλια τρίτων

 

Υδροχόος:  Μη επιχειρήσετε σπασμωδικές μεταβολές στον τρόπο που κινήστε αλλά και γενικότερα σε κανέναν άλλο τομέα της ζωή σας. Δεν είστε ακόμα ψυχολογικά προετοιμασμένοι.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Έχετε απίστευτα νεύρα καθώς τίποτα δεν εξελίσσεται όπως το είχατε σχεδιάσει. Το ταίρι σας θα είναι βοηθός σε όλο αυτό, προκειμένου να χαλαρώστε και να αποκτήσετε και πάλι  την ισορροπία σας.

 

 

Παρθένος: Η επιρροή των άσχημων παρελθοντικών δράσεων του συντρόφου σας, τον τελευταίο καιρό ανακυκλώνονται στο κεφάλι σας.  Αποφύγετε αυτές τις ημέρες να τα φέρετε στην επιφάνεια

 

Τοξότης: Μην ριψοκινδυνεύετε να χάσετε το ταίρι σας από παρεξηγήσεις που θα προκύψουν τις προσεχείς ημέρες. Σταθείτε περισσότερο σε αυτά που πρέπει να διορθωθούν και από τις δύο πλευρές.

 

Ιχθύς: Πολλά παλαιά συναισθήματα θα ενεργοποιηθούν μέχρι την λήξη της εβδομάδας… και θα σας αγχώσουν. Οι ημιτελείς καταστάσεις θα θελήσουν οριστική επίλυση.