Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τριτη 04.08

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Τριτη  04.08

 

 

Η Κάρτα  της Τρίτης  /  15. Αρκούδα  ( Δέκα σπαθί )

Ισχυρή σχέση,  θέληση για επανασύνδεση, κυρίαρχη προσωπικότητα, αφθονία ομορφιά και  πλούτη.

zodia-taro-45

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

 

Κριός:  Μην δίνετε και άλλα  δικαιώματα σε τρίτα πρόσωπα να σας κουτσομπολεύουν – σχολιάζουν … σε χώρους εργασίας και κοινωνικού περιβάλλοντος, Ασχοληθείτε περισσότερο με το μεταξύ σας σαν ζευγάρι.

 

Καρκίνος: Δραστηριοποιηθείτε και πέραν από τα στενά όρια του ερωτικού σας δεσμού. Έχετε απομακρυνθεί αρκετά και χωρίς λόγο. Από τους φίλους σας. Λάθος που θα το βρείτε μπροστά σας

 

Ζυγός: Οι ερωτικές απογοητεύσεις που βιώνετε με άσχημο το τελευταίο χρονικό διάστημα…. σας έχουν απομακρύνει και αποστρέψει  από τα τρυφερά συναισθήματα που έχετε σαν  αέρινο ζωδιο.

 

Αιγόκερως:  Μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο και ενέργεια σας με το να τρέχετε πίσω από τερματισμένες καταστάσεις του παρελθόντος… αλλά και προβληματικές σχέσεις του παρόντος.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος: Η διάθεση, η ενέργεια σας αλλά  και η ψυχολογία σας είναι στα καλύτερα της… καθώς το αγαπημένο  ταίρι σας …. σας έχει κάνει την απόλυτη προτεραιότητα του…. κάτι που σας αξίζει άλλωστε.

 

Λέων: Αξιοποιήστε τις ερχόμενες και αξιόλογες  ευκαιρίες που σας εμφανίζονται και δημιουργήστε τις κατάλληλες  – ιδανικότερες συνθήκες για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας… Οι ελεύθεροι θα επιθυμήσουν  να μείνουν  τελείως μόνοι τους.

 

Σκορπιός: Προωθήστε τους προσωπικούς  σας στόχους…. και φυσικά αυτούς θα πρέπει να τους γνωρίζει και το ταίρι σας. Μιλήστε ειλικρινά και ακούστε και τα θέλω και της άλλης πλευράς.

 

Υδροχόος:  Ασχοληθείτε περισσότερο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει που δηλώνει πως είναι παραγκωνισμένο. Οι προσεχείς μέρες είναι κατάλληλες για κοινές δραστηριότητες που μπορούν να σας φέρουν αρκετά πιο κοντά.

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Πάσης φύσεως εκκρεμότητες από το παρελθόν θα σας προκύψουν σήμερα και αύριο. Ο άνθρωπος σας επιδιώκει να έχει την απόλυτη προσοχή της καρδιάς και του μυαλού σας… και θα το καταφέρει.

 

Παρθένος: Οι ρυθμοί οι καθημερινοί είναι έντονοι …και οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί… ωστόσο μην παραμελείτε την παρουσία  του ερωτικού σας ταιριού… που σας έρχεται με παράπονα.

 

Τοξότης: : Οι μέρες μέχρι τις 07 του μήνα Αυγούστου είναι σημαντικές καθώς σας έχουν δηλωθεί αυστηρά χρονικά όρια από τον άνθρωπο σας… ή από εσάς σε αυτόν. Τιμήστε τον λόγο σας και πράξτε αναλόγως και χωρίς λοιπές καθυστερήσεις.

 

Ιχθύς: Η αλλαγή σκέψης που έχετε επιβάλει στον πολυεπίπεδο εαυτό σας, έχει τελικά θετικά αποτελέσματα και μέσα στην ερωτική  ζωή σας. Συνεχίστε και θα δείτε και τις ανάλογες θετικές  αντιδράσεις από το ταίρι σας.