χαρτομαντεια προβλεψεις λενορμαν Τριτη 05/05

Lenormard

Μάθε το ερωτικό σου μέλλον  –  Καρτες λενορμαν    Τρίτη 05.05 χαρτομαντεια

χαρτομαντεια     Ρίξιμο τραπουλας για τον ερωτα και τις σχέσεις

 

 

 

 

ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος:  Μια δύσκολη μέρα  καθώς η επιρροή της Πανσελήνου είναι ακόμα επάνω σας και σας ταλαιπωρεί. Μην κάνετε πολλά σήμερα και αφήστε τις ώρες  να περάσουν χωρίς εντάσεις.

zodia-taro-45

 

Λέων: Πιστώσεις χρόνου θα σας ζητηθούν από το ταίρι σας, για να μπορέσει να ευθυγραμμιστεί την ζωή σας με τις υλικές του επιδιώξεις. Αν έχετε σχέση με ζωδιο του αέρα…καλύτερα μην καθυστερείτε κιάλλο.

 

Σκορπιός: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση εσείς σήμερα να κινηθείτε από την κάθετη θέση που έχετε για θέματα που αφορούν το ερωτικό σας παρόν. Ωστόσο μην αποφύγετε να ακούστε και την άλλη πλευρά

 

Υδροχόος: Μην σπαταλιέστε σε ελαφριές σκέψεις για το πώς θα θέλατε να ήταν τα πράματα μέσα στην σχέση σας. Στοχεύστε τις αλλαγές και τις βελτιώσεις και προσπαθήστε προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Η μέρα είναι ιδιαίτερη και θα χρειαστεί να κινηθείτε με λεπτούς χειρισμούς σε ερωτικά θέματα. Οι φιλοδοξίες σας είναι υπέρμετρες και ίσως έχετε αμελήσει την προσωπική σας ζωή.

 

Παρθένος: Η επιπολαιότητα που δείχνετε στην σχέση σας, πιθανόν σήμερα να εγείρει θέματα χωρισμού.  Μην τραβήξετε τα άκρα, καθώς υπάρχει μια διάχυτη νευρικότητα.

 

Τοξότης: Έχετε την πίστη ότι θα καταφέρετε τους στόχους σας και θα κερδίσετε το μυαλό και την καρδία του προσώπου που σας έχει γοητεύσει. Πολλές οι συζητήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε ωστόσο.

 

Ιχθύς: Ότι έχετε ευχηθεί θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η δράση σας…. η ακατάπαυστη θα σας δικαιώσει. Πολλές και οι νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν.