ωροσκοπιο Δεκεμβριος ζωδια

evdomadiaies-5-11-5

Ο μήνας που θα ολοκληρώσει το 2015 θα είναι ένας υπέροχος μήνας, γεμάτος με εκπλήξεις, όχι πάντα θετικές – αλλά σίγουρα θα είναι ζωηρές και δυναμικές.

Σε σχέση με το γενικό αστρικό υπόβαθρο, θα είναι απολύτως σίγουρο ότι σταθεροποιείται οδεύοντας στον Δεκέμβρη και δεν θα είναι πλέον οι καταστάσεις ανάλογες με όσα συνέβησαν στα προηγούμενα στάδια, ιδιαιτέρως τον Νοέμβριο.

Να σημειωθεί ότι ο Κρόνος από τα πιο δραστήρια ουράνια σώματα. Αυτός που διοικεί τα ποτάμια του χρόνου θα έχει μια μοναδικά θετική διάθεση και η επιρροή του σε όλο τον ζωδιακό κύκλο μπορεί να είναι καθοριστική.

zodia-taro-45

Επιπρόσθετα στον Κρόνο, ο Άρης θα είναι στο πλευρό των ανθρώπων  προς το παρόν, ο φρενήρης ουράνιος πολεμιστής υπεύθυνος για την οργή και την επιμονή.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για πολλούς, αυτή θα είναι η πιο σημαντική επιρροή, που σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε μία ισχυρή δόνηση ενάντια σε μια προβληματική κατάσταση έως το τέλος του χρόνου.

Γενικά,  μία τέτοια ταλάντωση συνιστά σε όλα τα ζώδια αυτό το μήνα να έχουν τη δυνατότητα να επιλύσουν οποιαδήποτε σύγκρουση, ιδιαίτερα σε μια ακατάλληλα-συναισθηματική κατεύθυνση.

Παρόλα αυτά, κάθε ζώδιο αυτό θα πρέπει να το πράξει με το μοναδικά δικό του τρόπο.

Διαβαστε ακομα για τα ζωδια

ζωδια Δεκεμβριος αναλυτικες αστρολογικες προβλεψεις 

ζωδια Δεκεμβριος  Ερωτικες προβλεψεις

 

Όσο για τους “Ουράνιους ηγέτες”, όχι όλοι μεταξύ των ζωδιακών στοιχείων θα έχουν την τιμή να εκλάβουν έναν επιπρόσθετο προστάτη τον Δεκέμβριο του 2015.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Δυστυχώς, το τρίγωνο του αέρα θα πρέπει να τα καταφέρει χωρίς εξωτερική βοήθεια αυτό το μήνα, το οποίο, ίσως να πρέπει να είναι αποφασιστικό κάποιες φορές. Αλλά ας  μην υπερβάλλουμε, επειδή σε κάθε περίπτωση ένας “ουράνιος ηγέτης” δεν έχει το κλειδί της επιρροής σε κάποιο ζώδιο και η απουσία του στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καταλυτική.

Διαβάστε αναλυτικα τις  ερωτικές συναστρίες για καθε ζωδιο :  Κριός  Ταύρος  Δίδυμοι  Καρκίνος  Λέων  Παρθένος  Ζυγός  Σκορπιός  Τοξότης  Αιγόκερως  Υδροχόος  Ιχθείς

Το τρίγωνο του νερού θα έχει τη Σελήνη στη διάθεση του στο τέλος του μήνα και θα ήταν λάθος να πούμε ότι αυτό είναι ένας αδύναμος συνδυασμός. Διότι μπροστά μας είναι ένας εξαιρετικός κι αληθινά ισχυρός και μοναδικός συνδυασμός, ο οποίος χωρίς αμφιβολία, θα επιτρέψει στα ζώδια του νερού να  εκπληρώσουν όλα τους τα σχέδια για το επόμενο στάδιο της ζωής!

Φυσικά, αυτό ισχύει πραγματικά αν οι άνθρωποι δεν τεμπελιάσουν και προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν την απροθυμία τους για αλλαγή με ανόητους υπαινιγμούς. Το γεγονός είναι, ότι αυτό είναι ένα υπερβολικά θετικό και ισχυρό πλεονέκτημα, το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

zwdia-agnh

 

Για τα ζώδια της Φωτιάς, ο “ουράνιος ηγέτης” θα είναι ο Ουρανός, ο οποίος είναι πιο αδύναμος από τη Σελήνη, αλλά παραμένει, χρήσιμα δυνατός ώστε να αποτρέψει ή έστω να απορρίψει μέρος της αρνητικής ενέργειας απευθυνόμενος στο καθήκον του.

Το τρίγωνο της γης μπορεί να βασίζεται για περισσότερη υποστήριξη στην Αφροδίτη, η επίδραση της οποίας θα γίνει αισθητή άμεσα, αλλά ξεκάθαρα θετική. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Διαβαστε ακομα για τα ζωδια

ζωδια Δεκεμβριος αναλυτικες αστρολογικες προβλεψεις 

ζωδια Δεκεμβριος  Ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia

Διαβάστε αναλυτικα τις  ερωτικές συναστρίες για καθε ζωδιο :  Κριός  Ταύρος  Δίδυμοι  Καρκίνος  Λέων  Παρθένος  Ζυγός  Σκορπιός  Τοξότης  Αιγόκερως  Υδροχόος  Ιχθείς

Από τα ουράνια σώματα στο Ηλιακό Σύστημα που θα αποφασίσουν να γίνουν φλογεροί αντίπαλοι της ανθρώπινης φυλής το Δεκέμβριο του 2015 , το πρώτο είναι ο Πλούτωνας ο σκοτεινός και μυστήριος πλανήτης ο οποίος υπό συγκεκριμένες συνθήκες είναι ικανός να οργανώσει μερικά σοβαρά προβλήματα για όλους μας.

Βοηθός του θα είναι ο Ερμής, ο οποίος παραδοσιακά είναι υπεύθυνος για την οικονομία και τις επιχειρήσεις. Αυτό σε όλες τις σχέσεις είναι μία αρνητική, αλλά όχι η επικρατέστερη άποψη.

Δεν είναι απαραίτητο να πιστέψουμε ότι το Δεκέμβριο θα υπάρξει τρύπα στα οικονομικά. Αυτή η τάση θα είναι υπαρκτή, ωστόσο, με σωστή και ανάλογη δράση μπορούμε να αποφύγουμε τα πραγματικά οικονομικά ρίσκα, καθώς εξαιρετικά ουράνια σώματα μας προστατεύουν.

zwdia-3-zodia