ωροσκοπιο Ερμης 28-30/06 Νευρα , Παθη και Αποκαλυψεις

genia-paidiwn-indigo

ωροσκοπιο 28 Ιουνίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Χείρωνα (Δίδυμους / Ιχθύες)

Η ψυχική σας εστίαση και η αντίληψη σας, μπορεί να μοιάζουν κάπως τεταμένες τώρα. Μπορεί να βρεθείτε κλειδωμένοι σε ένα αγώνα αναποφασιστικότητας που προέρχεται από το δίλλημα του ποτηριού μισοάδειου, εναντίον του ποτηριού μισογεμάτου.

Μπορεί να είναι δύσκολο να μείνετε αντικειμενικοί και σε ισόρροπα στην προοπτική σας, αλλά δουλεύοντας με αυτό θα μπορούσατε επίσης να βρείτε μια νέα ψυχική εστίαση που σας δίνει μεγαλύτερη σαφήνεια.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να βυθιστείτε στον κυνισμό, ως έναν τρόπο για να ασχοληθείτε με αυτό που φαίνεται σαν μια κατάσταση που δεν μπορείτε να νικήσετε. Από την άλλη πλευρά, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει την ψυχική προοπτική σας σε ένα είδος «θεραπευτικής κρίσης» που θα σας αναγκάσει να αρπάξετε πιο σφιχτά τις ιδέες, την επικοινωνία και την διάθεση που είναι προβληματικές για σας.

zodia-taro-45

Αντί να φτάσετε στα άκρα (στην ελπίδα ότι αυτό θα ξεκαθαρίσει το δρόμο μπροστά σας), θα σας βοηθήσει περισσότερο αν μπορείτε να κάνετε μερικά βήματα πίσω για να επιτρέψετε σε όλα τα συγκρουόμενα και τα ασυγχρόνιστα στοιχεία να συνυπάρξουν μαζί – σαν ένα δημιουργικό παράδοξο. Εάν ήσασταν σε άρνηση για κάτι, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής που θα σας επιτρέψει να παλέψετε με τη σύνθετη πραγματικότητα της κατάστασής σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

29 Ιουνίου – Ο Ερμής βγαίνει από τα Όρια (στους Δίδυμους,  στον Καρκίνο, μέχρι τις 9 Ιουλίου)

Ο Ερμής βγαίνει έξω από τα όρια (OOB), ενθαρρύνοντας μας να κρυφοκοιτάξουμε μέσα σε ιδέες και παρατηρήσεις πέρα από τις συνηθισμένες σκέψεις μας, την αντίληψη και τη ζώνη άνεσης μας.

Ο «αέρας εκεί πάνω” μπορεί να είναι λίγο αραιός. Αν δεν είστε συνηθισμένοι σε αυτόν (ή ακόμα κι αν είστε), οι σκέψεις σας μπορεί να φαίνονται σχεδόν μεθυσμένες, σε σύγχυση, εμπνευσμένες ή να ρέουν τόσο ελεύθερα που να είναι δύσκολο να τις συλλάβετε με σαφήνεια.

Εάν πιάσετε μία από αυτές τις σκέψεις ξεκάθαρα, να θυμάστε ότι είναι μια ιδέα, όχι κατ’ ανάγκη η πραγματικότητα, ακόμα κι αν θα μπορούσατε να την χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα για τον εαυτό σας. Η ψυχική σας περιφερική όραση μπορεί να γίνει διευρυμένη, λαμβάνοντας περισσότερες πληροφορίες από ότι συνήθως. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να την εκδηλώσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια, όταν ο Ερμής επιστρέψει από το “μακρινό διάστημα”.

zwdia - love

Όπως όλα τα πράγματα στην αστρολογία και στη ζωή και αυτό έχει τα ανάποδα και τα μειονεκτήματα του. Πολλά εξαρτώνται από το ποιες σκέψεις σας θα τροφοδοτήσετε και με τι μπορείτε να τις ταΐσετε. Εάν καταναλώνετε το φόβο, την καχυποψία, το θυμό ή την εχθρότητα, μπορεί να βρεθείτε να αισθάνεστε λίγο παρανοϊκοί, να εξοργίζεστε εύκολα ή να αναζητείτε τρόπους για να εξαπατήσετε, ώστε να αποφευχθεί η αναμενόμενη αρνητικότητα.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να ανακαλύψετε μια νέα αντίληψη για τα πράγματα, θέτοντας νέα κομμάτια του πάζλ στη σωστή θέση και πατώντας σε ένα υψηλότερο επίπεδο αλήθειας και διορατικότητας. Δοκιμάστε να γράψετε τις ιδέες, τις αντιλήψεις, τις σκέψεις και τις διαθέσεις σας. Μετά την επιστροφή του Ερμή πίσω στη γη, μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να βάλετε αυτές τις παρατηρήσεις και τις ιδέες σε καλή χρήση.

zwdia shmera

30 Ιουνίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο (μέχρι τις 13 Ιουλίου)

Η διαίσθηση, η ευαίσθητη αντίληψη και η επικοινωνία των συναισθημάτων, ρέουν πιο εύκολα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Η ενσυναίσθηση σας μπορεί να βαθύνει τώρα, καθώς μπορείτε να είστε περισσότερο σε θέση να φανταστείτε και να πιάσετε τα συναισθήματα των άλλων και τις ανάγκες τους. Εξαιτίας αυτού, μπορεί επίσης να βρείτε ότι σας είναι πιο εύκολο να πείτε δύσκολα πράγματα, με έναν ευαίσθητο και στοργικό τρόπο.

Ωστόσο, η ανοικτή σας σύνδεση με τους άλλους θα μπορούσε επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο της επικοινωνίας με έναν οδυνηρό ή σκληρό τρόπο, εάν δεν είστε συνηθισμένοι στο να φέρεστε απαλά. Η δημιουργική σας φαντασία είναι επίσης πιο προσιτή τώρα. Για να επωφεληθείτε από αυτό, προσπαθήστε να κρατήσετε ημερολόγιο, να αναπτύξετε τη συναισθηματική ευαισθητοποίηση σας, να διασκεδάσετε δημιουργικά ή να σκεφτείτε τρόπους για να κάνετε το περιβάλλον σας πιο φιλόξενο και άνετο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia