ωροσκοπιο Πανσεληνος 20/07

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

ωροσκοπιο  Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Ωροσκόπια

Μας περιμένουν εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου του Ιουλίου

Μαστιζόμαστε από αμφιβολία για τον εαυτό μας καθώς παλιές βεβαιότητες γίνονται νέες ερωτήσεις στην Πανσέληνο στον Αιγόκερω. Αν και αυτή η φιλόδοξη Πανσέληνος ενισχύει την προσπάθειά μας να πετύχουμε, οι εντάσεις μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής μας ζωής το καθιστούν δύσκολο να βάλουμε προτεραιότητες .

Ο Ήλιος στον ασφαλή Καρκίνο μας παρακινεί να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας με την ενίσχυση των οικογενειακών δεσμών, αλλά η Σελήνη στον Αιγόκερω μας θυμίζει ότι είμαστε πιο ασφαλείς όταν ελέγχουμε τον εξωτερικό μας κόσμο.

zodia-taro-45

Δυστυχώς, μια παράλογη λάθος ευθυγράμμιση Ερμή -Ποσειδώνα θολώνει τη σκέψη μας κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου. Η απογοήτευση μας αυξάνεται, όσο δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα στη σωστή χρονική στιγμή. Περιμένουμε για μια καλύτερη στιγμή για να μιλήσουμε, μόνο για να συνειδητοποιήσουμε ότι χάσαμε την ευκαιρία μας.

Ή, μοιραζόμαστε την αλήθεια μας, μόνο για να ευχόμαστε αργότερα να μην είχαμε πει ποτέ τίποτα. Παρόλο που οδηγούμαστε να επικοινωνούμε με ειλικρίνεια, είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζουμε τι θα αποκαλύψει η Πανσέληνος εξαιτίας του τετραγώνου με τον απρόβλεπτο Ουρανό.

zwdia-66

ζωδια Κριός

Παρά το γεγονός ότι ξέρετε τι θέλετε και έχετε ένα απλό σχέδιο για να το πάρετε, η ενέργειά σας ελκύεται προς την ενίσχυση των οικογενειακών σχέσεων, καθυστερώντας την επαγγελματική σας επιτυχία. Η επίδοξη Σελήνη στον Αιγόκερω στον 10ο Οίκο σας, της καριέρας, θα μπορούσε να προκαλέσει μια κρίση σχετική με την εργασία σας που σας ωθεί να αναγνωρίσετε την ανάγκη για αυτοπειθαρχία. Παρόλο που μπορεί να είστε συγχυσμένοι από αντικρουόμενες απαιτήσεις για τον χρόνο σας, η επιμονή σας θα σας βγει σε καλό μακροπρόθεσμα. Κατά ειρωνικό τρόπο, το να φροντίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, κάνει τα πάντα στον εξωτερικό κόσμο πιο διαχειρίσιμα.

ζωδια Ταύρος

Είστε υπερήφανοι για τους ρεαλιστικούς σας στόχους και οδηγείστε στην επίτευξή τους. Η υπολογιστική Πανσέληνος στον Αιγόκερω, ρίχνει τους προβολείς στον 9ο Οίκο σας, των μεγάλων ιδεών, αποκαλύπτοντας λογικούς τρόπους για να φτάσετε στον προορισμό σας. Παρ’ όλα αυτά, η υπερβολικά πρακτική φύση σας μπορεί να σας γεμίσει με αμφιβολίες σχετικά με τη σκοπιμότητα των μεγαλόπνοων σχεδίων σας. Η αντίθεση ανάμεσα στο πραγματικό και στο ιδανικό είναι προφανής. Καλλιεργήστε τα όνειρά σας, κάνοντας το δύσκολο έργο που είναι απαραίτητο για να γίνουν πραγματικότητα.

zwdia - love

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας   astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να διακινδυνεύσετε την άνεση σας με το να αντιμετωπίσετε ένα βαθύ συναισθηματικό ζήτημα. Η αποσαφήνιση του τι θέλετε από τους άλλους σας δίνει τη δυνατότητα να προωθήσετε τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, καθώς η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει τον 8ο Οίκο σας, των κοινών πόρων. Αν και η φαντασία σας είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας βοηθά να επιτύχετε, μπορεί επίσης να χρωματίσει την επικοινωνία σας με παραπλανητικά συναισθήματα. Επικεντρώστε την ενέργειά σας όπου μετράει περισσότερο για να ενισχύσετε την αξία του εαυτού σας και αυξήστε την καθαρή αξία σας την ίδια στιγμή.

ζωδια Καρκίνος

Μπορεί να έχετε οδυνηρή επίγνωση των συναισθημάτων που συνήθως καταστέλλετε για να διατηρήσετε την αρμονία των προσωπικών και επιχειρηματικών σχέσεων σας. Η προσανατολισμένη στον στόχο Πανσέληνος στον Αιγόκερω πέφτει στον 7ο Οίκο σας, των σχέσεων σας, γεγονός που αντικατοπτρίζει την επιθυμία σας για συναισθηματική σταθερότητα. Δυστυχώς, μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε φτάσει σε αδιέξοδο. Κάτι πρέπει να δοθεί, γιατί δεν μπορείτε να διατηρήσετε τις παλιές αυταπάτες σας πια. Έχετε δει την αλήθεια; Ανταποκριθείτε στην κατάσταση με τη λήψη αποφασιστικής δράσης πριν η δυνατότητα γλιστρήσει μέσα από τα δάχτυλά σας.

zwdia shmera

ζωδια Λέων

Ήρθε η ώρα να επιστρέψετε κάτω στη γη και να πάρετε συγκεκριμένα μέτρα για να αναβαθμίσετε της ζωής σας. Δεν χρειάζεται να κατακτήσετε τον κόσμο, απλά να προσθέσετε κάποια εποικοδομητική δομή σε αυτόν, καθώς η υπεύθυνη Σελήνη στον Αιγόκερω είναι στον 6ο οίκο σας, της καθημερινής σας ρουτίνας. Η Εξάσκηση της αυτοπειθαρχίας σε μικρή κλίμακα επιτρέπει στα μεγαλύτερα κομμάτια να μπαίνουν στη θέση τους. Το να εστιάζετε μεθοδικά σε ένα πράγμα τη φορά, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας. Να θυμάστε, είναι οι πιο μικρές λεπτομέρειες που προσθέτονται και γίνονται η μεγαλύτερη εικόνα.

ζωδια Παρθένος

Η αβεβαιότητα κρέμεται στον αέρα, ενώ η πανούργα Σελήνη στον Αιγόκερω κατακλύζει τον 5ο οίκο σας της αγάπης και της αναπαραγωγής. Συναισθήματα αποκαλύπτονται που δοκιμάζουν τα όρια που χωρίζουν ένα ειδύλλιο, από μια φιλία. Δυστυχώς, οι ορθολογικές ικανότητες σας μπορεί να μην είναι εντός των αυστηρών προτύπων σας, δημιουργώντας ένα μικρό κενό στην ευθυκρισία σας. Μην παίρνετε κανένα περιττό ρίσκο, εκτός κι αν έχετε σταθμίσει προσεκτικά τις συνέπειες. Καλύτερη ασφαλείς, από το να έχετε μετάνοιες αργότερα, όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς.

ζωδια Ζυγός

Μπορεί να τραβηχτείτε μεταξύ της απόλαυσης του να είστε με άλλους και της ανάγκης σας για ήσυχες στιγμές με τον εαυτό σας. Η φιλόδοξη Πανσέληνος στον Αιγόκερω, ανάβει τον 4ο Οίκο σας, των Ριζών σας, ανακατεύοντας την επιθυμία σας να αναλάβετε νέες προκλήσεις. Αναμνήσεις γονικών συμβουλών μπορεί να σας ωθήσουν, σε συνδυασμό με τις υψηλές προσδοκίες τους ή να σας κρατήσουν πίσω με τους φόβους τους. Ωστόσο, η αυτό -αμφιβολία δεν είναι σήμα για να περιορίσει τις φιλοδοξίες σας. Αντ’ αυτού, οι ανασφάλειες σας σας δείχνουν που θα πρέπει να εφαρμόσετε περισσότερη προσπάθεια για να πάτε μπροστά.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Σκορπιός

Μια ασήμαντη σκέψη σας, μπορεί να αυξηθεί σε μεγαλοπρεπείς αναλογίες, οπότε να προσέχετε την απώλεια της προοπτικής σας, καθώς προσπερνάτε τα εμπόδια στο βουνό. Αν και τα πάθη σας τεντώνονται στα άκρα, με την ορθολογική Σελήνη στον Αιγόκερω απέναντι από το συναισθηματικό Ήλιο στον Καρκίνο, μια προσέγγιση του όλα ή τίποτα στις σχέσεις, μπορεί να μην εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντά σας. Είναι πολύ πιο συμφέρον να προσπαθήσετε να βρείτε μια μέση λύση. Η Πανσέληνος φωτίζει τον 3ο Οίκο, της επικοινωνίας σας, κάνοντας τους λαμπρούς συμβιβασμούς ένα σημάδι της εσωτερικής σας δύναμης και όχι εξωτερικής αδυναμίας.

ζωδια Τοξότης

Η πλοήγηση σε σκοτεινά συναισθηματική ύδατα, δεν είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα, όμως η ευπάθεια σας μπορεί να προκαλέσει βελτιωμένες στρατηγικές συμμαχίες. Μια πάλη για την εξουσία, θα μπορούσε να δημιουργήσει απροσδόκητο στρες σε μια σχέση, θέματα με τα χρήματα μπορεί να ξεσπάσουν όταν η υπεύθυνη Πανσέληνος στον Αιγόκερω τονίζει τον 2ο Οίκο σας, των πόρων. Το να εύχεστε τα πράγματα να ήταν καλύτερα, δεν είναι οικονομικό σχέδιο. Δεσμευτείτε στην σταθεροποίηση των χρηματικών ροών σας και υπομονετικά καλλιεργήστε τα ταλέντα σας, για να θέσετε τον εαυτό σας σε μια πιο σταθερή βάση.

ζωδια Αιγόκερως

Οδηγείστε να καθιερώσετε μια πιο υγιή ισορροπία μεταξύ της εξωτερικής επαγγελματική σας ζωή και του εσωτερικού συναισθηματικού σας κόσμου. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, βρίσκετε στον 1ο Οίκο σας, της προσωπικότητας σας, προτρέποντας σας να φτάσετε σε καλύτερη σωματική κατάσταση και να σκεφτείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Παρά το γεγονός ότι η ζωή σας μέσα στη σχέση μπορεί να είναι περίπλοκη, μπορείτε ακόμα να βάλετε στην καρδιά σας έναν προορισμό και με λίγη βοήθεια από τον Κόσμο, να καταλάβετε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε εκεί. Ακόμη κι αν ένα τυχερό διάλειμμα, δεν αποδειχθεί αυτό που θέλατε, το να το ακολουθήσετε με κέφι θα μπορούσε να σας διδάξει ένα πολύτιμο μάθημα για την επόμενη ευκαιρία.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Υδροχόος

Ευτυχώς, μπορείτε να προσκολληθείτε στο όραμά σας για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ εξακολουθείτε να εκπληρώνετε τις υποσχέσεις σας. Η αξιόπιστη Πανσέληνος στον Αιγόκερω, είναι μια κοσμική υπενθύμιση ότι πρέπει να τιμήσετε τις δεσμεύσεις σας πριν αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας. Αυτή η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον 12ο Οίκο σας, των Μυστικών και σας φέρνει σε επαφή με μια πιο πρακτική πλευρά της πνευματικότητας σας, που μπορεί να έχετε ξεχάσει. Όπως έγραψε και ο ποιητής Rumi, «Η πόρτα είναι μεγάλη και ανοικτή, μην πάτε πάλι για ύπνο!».

ζωδια Ιχθύες

Οδηγείστε να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας, με την τοπική κοινωνία ή την κοινότητά σας. Η –πίσω στην πραγματικότητα- Πανσέληνος στον Αιγόκερω, ρίχνει το φως της στον 11ο οίκο σας των Ομάδων και των Φίλων, καθιστώντας σαφές τα πόσα αναμένονται από εσάς ως μέλος της ομάδας. Ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε που στέκεστε πραγματικά με τους γύρω σας. Προσέξτε ανθρώπους που παίρνουν περισσότερα από αυτά που δίνουν και στη συνέχεια να ξεκινήστε να αλλάζετε την εξίσωση, προκειμένου να καταστεί πιο ισορροπημένη. Ωστόσο, μην ξεχάσετε να προσφέρετε άφθονα λόγια εκτίμησης για εκείνους που σας υποστηρίζουν πίσω από τα παρασκήνια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia