ωροσκοπιο εκλειψη Ηλιου 09/03

anadromos-poseidwnas

Κριός:

Μπορεί να νιώθετε πως επιπλέετε πάνω σε μια φανταστική φούσκα και ως ο χρόνος έχει παγώσει. Ωστόσο, το παραφουσκωμένο σας μπαλόνι θα σκάσει, όταν η Ηλιακή Έκλειψη ενοχλήσει τον 12ο Οίκο, της φυγής σας. Ήδη νιώθετε τις μεγάλες αλλαγές που φαίνονται στον ορίζοντα, αλλά η άφιξη τους επιταχύνεται από την Έκλειψη. Πρέπει να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, όσο έχετε ακόμα την ευκαιρία. Μόλις κλείσετε τα ανοιχτά κεφάλαια, θα είστε έτοιμοι να μπείτε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Η ώρα περνάει και το μέλλον δεν περιμένει για κανέναν.

Ταύρος:

zodia-taro-45

Μπορεί να συγκλονιστείτε τόσο από την φαντασία σας, που οι συνάδελφοι σας θα πιστέψουν πως χάσατε την επαφή με την πραγματικότητα. Αλλά η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον 11ο Οίκο σας, της δικτύωσης, τονώνοντας την ανάγκη σας να είστε με ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσάς. Οι φίλοι και συνάδελφοι σας θα σας πάρουν πιο σοβαρά αν δεν φλυαρείτε ασταμάτητα για τα οράματα σας. Μοιραστείτε τις ελπίδες σας, αλλά σταματήστε να μιλάτε μόλις πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Η ονειροπόληση με τα μάτια ανοιχτά, είναι μια πολυτέλεια, αλλά το να ζείτε στον πραγματικό κόσμο, είναι αναγκαιότητα.

Δίδυμοι:

Το να διαχειριστείτε την αβεβαιότητα στην δουλειά σας, θα είναι πρόκληση, αλλά μην σηκώσετε απλά τα χέρια στον αέρα και φύγετε. Αν και η Έκλειψη στους Ιχθύες, μπερδεύει τον 10ο Οίκο της καριέρας σας, μπορείτε να βασιστείτε στην διαίσθηση σας, για να βρείτε τις ευκαιρίες μέσα στην ομίχλη. Παραδόξως, τα γεγονότα απλά θα σας οδηγούν σε λάθος δρόμους, γιατί οι κανόνες του παιχνιδιού πιθανότατα θα αλλάξουν. Αλλάξτε ταχύτητες όπως επιβάλλεται ή πάρτε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση, αν οι τωρινές μέθοδοι σας δεν λειτουργούν. Οι ευθεία οδός δεν είναι πάντα η συντομότερη διαδρομή προς τον προορισμό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Καρκίνος:

Μπορεί να σας γίνει εμμονή η ιδέα για εξωτικές διακοπές και θα είναι κρίμα αν χάσετε την ευκαιρία που σας δίνεται, χωρίς να προσπαθήσετε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα. Αυτή την στιγμή δεν έχει σημασία αν σας παίρνει να πάρετε άδεια από την δουλειά σας ή αν το κόστος ξεπερνάει τον προϋπολογισμό σας. Η Έκλειψη ηλεκτρίζει τον 9ο Οίκο των οραμάτων σας και είναι απαραίτητο, για την ευχαρίστηση της ψυχής σας, να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Μια προκαταρκτική έρευνα δεν θα χρειαστεί επιπλέον πόρους και πάντα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα οργανωτικά θέματα αργότερα, αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε την περιπέτεια σας.

Λέων:

Δείχνετε τόσο αυτάρκεις όλη την ώρα, που σας είναι δύσκολο να βρείτε βοήθεια όταν την χρειάζεστε. Οι συνάδελφοι σας μπορεί να διστάζουν να προσφέρουν βοήθεια όσο ο περιοριστικός Κρόνος βρίσκεται σε τετράγωνο με την Ηλιακή Έκλειψη που συμβαίνει στον 8ο Οίκο, των κοινών πόρων. Αν και θα εκτιμούσατε λίγη υποστήριξη, δεν σας αρέσει η ιδέα πως οι άλλοι θα σας δουν απελπισμένους. Ευτυχώς, δεν είναι πολύ αργά. Ζητήστε ότι θέλετε, ακόμα και αν πρέπει να φανερώσετε την αδυναμία σας. Δεν χρειάζεται να είστε μοντέλο τελειότητας, επειδή οι άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να πάρουν το μέρος σας, αν τους βρείτε στα μισά του δρόμου.

zwdia-fotia
Παρθένος:

Όλοι φαίνονται πολύ λιγότερο αξιόπιστοι, όσο η Ηλιακή Έκλειψη θαμπώνει τον 7ο Οίκο των συντρόφων. Περιμένετε να συμβεί ένα πράγμα, αλλά κάτι άλλο εμφανίζεται από την άλλη. Μπορεί να αγχωθείτε αν είστε υπερβολικά άκαμπτοι στις προσεγγίσεις της καθημερινότητας. Κάνοντας λιγότερη αυτοκριτική, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και την κριτική σας προς τους άλλους. Το να αναπτύξετε μια πιο ευέλικτη στάση, είναι η πιο έξυπνη στρατηγική για να ξεπεράσετε αυτήν την αβέβαια περίοδο. Όπως είπε και ο George Bernard Shaw: «αυτοί που δεν μπορούν να αλλάξουν το μυαλό τους, δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα».

Ζυγός:

Μια πιο υγιεινή δίαιτα και μια πιο πειθαρχημένη άσκηση συνήθως ακούγονται σαν λογικές ιδέες, αλλά μπορεί να σας λείπει η διάθεση για την δέσμευση που χρειάζεται, ώστε να δουλέψουν αυτές οι ιδέες. Παρ’ όλα αυτά, η Έκλειψη, με την φαντασία των Ιχθύων, ενεργοποιεί τον 6ο Οίκο των συνηθειών, παρακινώντας σας να ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο για να βελτιώσετε την ευημερία σας. Ευτυχώς οι ειλικρινείς σας προθέσεις, σας δίνουν την δυνατότητα να ξεκινήσετε μια νέα καθημερινότητα που έχει θετικά αποτελέσματα που θα κρατήσουν. Το να κάνετε μια μικρή αλλαγή που θα διαρκέσει, είναι καλύτερο από μία μεγάλη που θα είναι για λίγο.

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες για ολα τα ζωδιακα ζευγαρια

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

Σκορπιός:

Μια ρομαντική φαντασίωση, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που προτείνει ο γιατρός, ακόμα και αν δεν λέτε τίποτα για αυτή για χάρη της ευπρέπειας. Η μαγική αυτή Έκλειψη στους Ιχθύες περνάει μέσα από τον 5ο Οίκο της αγάπης και της δημιουργικότητας, εμπνέοντας ενδεχομένως μια καταπληκτική εμπειρία. Μην ανησυχείτε αν η απόλαυση υπάρχει μόνο στην φαντασία σας, γιατί και πάλι μπορεί να έχει πραγματικά αποτελέσματα αν επιλέξετε να ενεργήσετε σύμφωνα με τα συναισθήματα σας τώρα ή στην συνέχεια. Είτε πείτε σε κάποιον τα μυστικά σας, είτε όχι, αναγνωρίστε τις τωρινές επιθυμίες χωρίς να ανησυχείτε για το που θα σας οδηγήσουν.

 

Τοξότης:

Είναι σοφό να κρατάτε τα συναισθήματα σας για τον εαυτό σας, καθώς η αποπροσανατολιστική Νέα Σελήνη ηλεκτρίζει τον 4ο Οίκο των ριζών σας. Ακόμα και αν πρέπει να βγείτε έξω στον κόσμο, τα συναισθήματα σας καλύτερα είναι να μείνουν σπίτι. Το να μοιραστείτε την προσωπική σας ζωή στην δουλειά, μπορεί να μην είναι η εξυπνότερη κίνηση αν θέλετε να σας πάρουν στα σοβαρά. Αλλά ούτε να μπείτε σε άρνηση, αποκόβοντας τον εαυτό σας από την καρδιά σας. Γράφοντας αυτά που νιώθετε σε ένα ημερολόγιο, ή μιλώντας για τις προσωπικές υποθέσεις με κάποιον που εμπιστεύεστε, είναι η πιο έξυπνη λύση. Η διακριτικότητα είναι φίλος σας.

zodia-astra-tarot
Αιγόκερως:

Κάποιος στενός σας φίλος ή συνάδελφος, μπορεί να κάνει κάτι εκτός χαρακτήρα, αλλά εσείς μην αφήσετε την συμπεριφορά κάποιου άλλου να γίνει το κεντρικό θέμα της ημέρας σας. Παρά το γεγονός πως η Ηλιακή Έκλειψη ταράζει τον 3ο Οίκο της επικοινωνίας, έχετε τα δικά σας σχέδια να ακολουθήσετε και δεν έχετε χρόνο να ασχολείστε με τα κίνητρα των άλλων. Αν νιώσετε ψυχαναγκαστικά περίεργοι, να είστε ευθείς και απλά ρωτήστε τους τι τους συμβαίνει. Ωστόσο, αν οι απαντήσεις δεν σας ικανοποιούν, αφήστε στην άκρη για λίγο, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στο θέμα, όταν ο χρόνος δεν σας πιέζει.

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες για ολα τα ζωδιακα ζευγαρια

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

Υδροχόος:

Οι ιδέες σας, σας δελεάζουν με πολλούς τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας, καθώς η Έκλειψη στους ονειροπόλους Ιχθύες, φωτίζει τον 2ο Οίκο των προσωπικών σας πόρων. Αλλά τα οικονομικά σχέδια δεν θα οδηγήσουν απαραίτητα σε δημοσιονομικές ανταμοιβές, γιατί μπορεί να παραπλανηθείτε από τον ιδεαλισμό σας. Φερθείτε έξυπνα και εξετάστε κάθε έμπνευση που σας έρχεται στο μυαλό, αλλά μην βάζετε όλα σας τα αυγά σε ένα καλάθι. Το τρέχον κλειδί της επιτυχίας σας βρίσκεται στο να κρατάτε κάθε όνειρο ζωντανό, μέχρι η πραγματικότητα σας αναγκάσει να το αφήσετε στο παρελθόν.

Ιχθύες:

Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να φανταστείτε, αλλά δεν υπάρχει και τίποτα να κερδίσετε αν βιαστείτε να μπείτε σε οτιδήποτε μεγάλο αυτή τη στιγμή. Η Έκλειψη πολώνει το δημιουργικό σας ζώδιο, προσφέροντας σας νέα πνοή για ζωή. Είστε στα πρόθυρα ενός πνευματικού ταξιδιού, αλλά οι διάφανες σκέψεις σας θα γίνουν τελικά πραγματικότητα. Μην πέσετε θύματα μιας λανθασμένης αίσθησης κατεπείγοντος, κινηθείτε με προσοχή και εξετάστε κάθε σας επιλογή πριν εστιάσετε σε έναν δρόμο. Ο Henry David Thoreau είπε: «ο κόσμος δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας λευκός καμβάς για την φαντασία».