ωροσκοπιο ημερας Σαββατο 06/08

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ωροσκοπιο ημερας

Σάββατο 6 Αυγούστου σήμερα.

Η μέρα βρίσκεται αρχικά υπό την επήρεια ενός 13ωρου κενού πορείας της Σελήνης από την Παρθένο, που άρχισε στις 6:21 πμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 7:58 μμ.

Αυτή η διαδρομή του φεγγαριού εξασθένησε κάπως τα οφέλη από τη συνάντηση νωρίτερα της Σελήνης με τον Δία στην Παρθένο (6:21 πμ), ωστόσο δεν μπορεί να καταπνίξει τελείως την ελπίδα και την πίστη που κεντρίζει ένα τόσο δυνατό δίδυμο.

zodia-taro-45

Γι’ αυτό προσπαθήστε συνειδητά να μείνετε μακριά από την στρυφνή διάθεση του σύμπαντος, που αναζητά τρόπο να φωλιάσει στα συναισθήματα και τις σκέψεις σας.

 

Με τη λήξη της διαδρομής κενού πορείας, η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό (7:58 μμ), όπου θα παραμείνει για δύο ημέρες. Αυτή είναι μια θέση συλλογικής άφεσης, που θα εστιάσει την προσοχή σας στη βελτίωση της ποιότητας όλων των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας. Παράλληλα θα σας δώσει το έναυσμα να απολαύσετε κάθε καλλιτεχνική και δημιουργική ενασχόλησή σας.

Στο μεταξύ στο σύμπαν καραδοκούν οι κακεντρεχείς, που στοχεύουν στην άνοδο της θερμοκρασίας στην ψυχική και συναισθηματική γαλήνη των ανθρώπων.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο επικοινωνιακός Ερμής θα συνάψει έναν καυστικό δεσμό 135 μοιρών με τον ριζοσπαστικό Ουρανό (10:23 πμ), ο φλογερός Άρης θα προκαλέσει ευθέως την ειδήμονα της στρατηγικής Αθηνά μέσω ενός τετραγώνου, ενώ και πάλι ο Ερμής θα προχωρήσει σε ένα τετράγωνο τριβής με τον ορθολογιστή Κρόνο (4:19 μμ).

Με αυτά τα δεδομένα, δύσκολα μπορεί να υποστηρίξει κάποιος ότι το πρώτο Σάββατο αυτού του μήνα θα είναι ένας ευχάριστος περίπατος.

Πάντως μια ώθηση στην εύρεση λύσεων σε καίρια προβλήματα, αναμένεται να δώσει σήμερα η Αφροδίτη με μια θέση αντίθεσης που θα σχηματίσει με την Αθηνά (9:00 μμ).

zwdia

Η ίδια η θεά της ομορφιάς αργότερα θα αναθερμάνει λίγο τις εντάσεις, μέσω του τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη στα μεταβλητά ζώδια (3:21 πμ της επομένης). Εσείς αναζητήστε στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα τις δραστηριότητες εκείνες που σας δίνουν χαρά και ευεξία, προκειμένου να υπερνικήσετε τις θλιβερές ουράνιες παγίδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia