ωροσκοπιο ημερας Τεταρτη 27/07

zwdia-evdomadiaies-20261014

ωροσκοπιο ημερας

Σήμερα είναι Τετάρτη 27 Ιουλίου. Αν έχει αρχίσει να σας γεννιέται μια αίσθηση ότι κάποιες ασταθείς συνθήκες ενδέχεται να γίνουν προσωρινά ο κανόνας στη ζωή σας αντί η εξαίρεση, το ένστικτό σας είναι απόλυτα ορθό.

Ο ένας από τους δύο πιο απομακρυσμένους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, ο Ουρανός, προετοιμάζεται για να κάνει μια στάση στην πορεία του στον Κριό την Παρασκευή και να γυρίσει ανάδρομος για 5 μήνες.

 

Μπορεί ο Ουρανός να πρόκειται να παύσει την κίνησή του σε δύο μέρες από τώρα, όμως – όπως έχει αναφερθεί επανειλημμένα στην ημερήσια καταγραφή μας – αυτές είναι θέσεις που επηρεάζουν τον ανθρώπινο ψυχισμό αρκετές ώρες πριν και αρκετές ώρες μετά την πραγματοποίησή τους.

zodia-taro-45

Έτσι αυτός ο πλανήτης που έχει τη δυναμική να επιφέρει καταστροφές, αναταραχές και απρόβλεπτες καταστάσεις, έχει αρχίσει ήδη να εκπέμπει τις παράξενες δονήσεις του. Παραλήπτης τους είναι φυσικά ο πυρήνας της ανθρώπινης συναίσθησης.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Άλλος ένας παράγοντας για τη σημερινή προκλητική ατμόσφαιρα, είναι το μηνιαίο Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης, που θα ενεργοποιηθεί στον άξονα Λέοντα και Ταύρου στις 2:01 πμ. Θα είναι καλό να είστε προετοιμασμένοι ακόμη και για κάποιου είδος ξεσπάσματα, στα οποία ενδέχεται να κληθείτε να λειτουργήσετε ως καταλυτικός παράγοντας προκειμένου να ξεπεραστούν.

Θα υπάρξουν και κάποιες πρόσθετες ενδείξεις δυσαρέσκειας, καθώς ο Ερμής θα συνάψει έναν δύστροπο δεσμό 150 μοιρών με τον Χείρωνα (3:56 μμ), ενώ πολύ αργότερα η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη (3:25 πμ της επομένης).

zwdia - love

Επειδή θα έχετε ανάγκη να βρείτε τρόπους διατήρησης της ζωτικότητάς σας για να χειριστείτε τα πρακτικά σας θέματα, ενδείκνυται να προσανατολιστείτε στο μαγείρεμα, την κηπουρική αλλά και την σωματική άσκηση.

Για να περάσουμε στα ευχάριστα της σημερινής μέρας, ο Ερμής θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στα ζώδια της φωτιάς (10:46 πμ). Παράλληλα ετοιμάζεται ένα Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια της γης, που θα ωθήσει την θετική εξέλιξη σε όλα τα επαγγελματικά θέματα. Για αυτό θα φροντίσει η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο, και θα έρθει σε θέση τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω (9:13 μμ) και τον Δία που βρίσκεται στην Παρθένο (6:45 πμ της επομένης).

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera