ωροσκοπιο ημερας 01/07 Παρασκευη

panselinos-zwdio-ydroxoos

ωροσκοπιο ημερας

Επιτέλους μας αποχαιρέτησε ο Ιούνιος και καλωσορίζουμε τον Ιούλιο. Ο έβδομος μήνας της φετινής χρονιάς ξεκινά σήμερα Παρασκευή, με το Σαββατοκύριακο να απέχει ελάχιστα, άρα και η ξεκούρασή μας.

Τα ουράνια είναι ιδιαίτερα ευχάριστα και γαλήνια με αυτή την υποδοχή, παρά το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται στάσιμος τις τελευταίες 48 ώρες προκειμένου να γυρίσει σε ορθή πορεία. Παράλληλα και η ετήσια αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που ολοκληρώθηκε, εξακολουθεί να στέλνει κάποιες ριπές πιθανής δυσαρέσκειας, που επηρεάζουν όλη την γκάμα των ψυχικών αισθήσεων και συναισθημάτων μας.

Για να περάσουμε όμως στα θετικά της ημέρας, σήμερα αναμένεται η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους, αφού ολοκληρωθεί το κενό πορείας της στις 2:45 μμ. Αυτή η θέση του φεγγαριού θα ευνοήσει ιδιαίτερα την ενασχόληση με τα καλλιτεχνικά, τις χειροτεχνίες και γενικότερα τα χόμπι του καθενός, σε μια εξαιρετική στιγμή ενόψει Σαββατοκύριακου.

zodia-taro-45

Επειδή η διάθεση θα είναι αισιόδοξη, μην πτοηθείτε από κάποιες αμυδρές δονήσεις που θα μπορούσαν να μειώσουν τη δημιουργικότητα αλλά και την παραγωγικότητά σας. Αυτές είναι πιθανό να προκληθούν από μια ταραχώδη όψη 135 μοιρών, που θα σχηματίσει η Δήμητρα με τον Κρόνο (1:02 μμ).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ωστόσο την πιο σπινθηροβόλα αλλά και τροπαιοφόρα όψη για σήμερα, αναμένεται να την δώσει απόψε η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο και ο Δίας που βρίσκεται στην Παρθένο.

Οι δύο αυτοί πλανήτες – που παραδοσιακά συμβολίζουν την ομορφιά και τη δύναμη – θα συνάψουν μια εξαιρετική συμμαχία υποστήριξης 60 μοιρών (10:19 μμ).

Προετοιμαστείτε λοιπόν για βραδινές εξόδους με πολλές επιτυχίες αλλά και έντονη δραστηριότητα όσο αφορά το κοινωνικό μέτωπο. Μάλιστα κάποιες από αυτές τις συναντήσεις σας, θα σας προσφέρουν πολλά σε επίπεδο επιμόρφωσης αλλά και ψυχαγωγίας.

zwdia - love

Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχολογία σας σε αυτό το γλυκό κλίμα της γαλήνης και της χαράς, γιατί το Σάββατο αναμένεται να επιφυλάσσει κάποιες ενδεχομένως δυσχερείς όψεις, στις οποίες θα εμπλέκεται ο Ήλιος και ο Κρόνος. Επί αυτών όμως θα επεκταθούμε στην αυριανή καταγραφή των πλανητικών κινήσεων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera