ωροσκοπιο ημερας 02/07 Σαββατο

sxeseis-anamoni

ωροσκοπιο ημερας

Ο Ιούλιος βρίσκεται πλέον στη δεύτερη μέρα του, και όπως διαφαινόταν έχει θετικές διαθέσεις απέναντι στο ανθρώπινο είδος.

Ο δεσμός 150 μοιρών που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον λάτρη της ευθύνης Κρόνο (4:52 μμ), προτρέπει να αφήσετε λίγο στην άκρη τις ανησυχίες και τις απαισιόδοξες σκέψεις.

Οι όψεις των 150 μοιρών συχνά θεωρείται ότι συνεπάγονται την ανάγκη να γίνουν κάποιες αναπροσαρμογές σε απόψεις αλλά και σε συναισθήματα, προκειμένου να διατηρηθεί η προσήλωση σε στόχους – κλειδιά.

zodia-taro-45

Ενώ ο Ήλιος και ο Κρόνος θα προσθέσουν το ρίσκο στο σημερινό ενεργειακό πεδίο, ο Ερμής εμφανίζεται ως η βεντέτα της πόλης.

Ο αγγελιαφόρος των ολύμπιων θεών – που κινείται διανύοντας 2 μοίρες στον ζωδιακό κύκλο ανά 24 ώρες – θα σχηματίσει δύο όψεις έμπνευσης 72 μοιρών, την πρώτη με τον Δία (1:45 μμ) και την δεύτερη με τον Ουρανό (12:14 μετά τα μεσάνυχτα).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παράλληλα, ο Ερμής θα συμβάλει στη δημιουργία ενός υπέρλαμπρου τριγώνου 120 μοιρών με την ειδήμονα στην επίλυση προβλημάτων Αθηνά (8:13 μμ).

Και οι τρεις αυτές συνευρέσεις του φτερωτού θεού αποτελούν έναυσμα για την υπέρβαση εμποδίων στην ανώτερη συναίσθηση. Αυτό σημαίνει ότι το ένστικτο θα βρίσκεται σε εξαιρετική διέγερση, και θα είναι καλό να το ακούσετε και να το ακολουθήσετε.

Θέματα ασφάλειας και προστασίας, οι επενδύσεις αλλά και οι αδελφικοί δεσμοί θα δεχθούν μια περαιτέρω ενίσχυση, στη διάρκεια της μηνιαίας συνάντησης της Σελήνης με την οικογενειο-κεντρική Εστία (12:22 πμ της επομένης). Το φεγγάρι διανύει ακόμη τους αέρινους Διδύμους, και η θέση του αυτή ενθαρρύνει το διάβασμα, το γράψιμο και τις μελέτες.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ιουλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Διανύουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, εποχή που οι περισσότεροι άνθρωποι γίνονται πιο ανέμελοι και μπορεί να συνδυάσουν μια σημαντική συνάντηση ή συζήτηση με μια σύντομη απόδραση. Γι’ αυτό είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι η Σελήνη ετοιμάζεται για ένα 9ωρο κενό πορείας το πρωί της Κυριακής (από τις 6:44 πμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 4:21 μμ), κατά το οποίο θα είναι συνετό για όλους να αναβάλουν προσωρινά τη λήψη κάθε σημαντικής απόφασης.

Παράλληλα σημειώστε τα όνειρά σας ή τις όποιες εξωσωματικές εμπειρίες βιώσετε την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα από τα δύο ετήσια τρίγωνα με τον

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera