ωροσκοπιο ημερας 07/08 Κυριακη

zwdia-erwtikes-22-7-14

ωροσκοπιο ημερας

Κυριακή 7 Αυγούστου σήμερα, δεύτερη μέρα ενός ιδιαίτερα θερμού Σαββατοκύριακου. Τόσο για τους τυχερούς που είναι ήδη σε διακοπές, όσο και για τους υπόλοιπους που βρίσκονται εντός των τειχών, η συμβουλή είναι να αναζητήσετε όσες δραστηριότητες σας δίνουν χαρά και τονώνουν την αισιοδοξία και την ευεξία σας.

Τη νότα για αυτή την ανάγκη την έχει δώσει από τις πρώτες πρωινές ώρες η Αφροδίτη, και το τετράγωνο που σχημάτισε με τον πολεμοχαρή Άρη στα μεταβλητά ζώδια.

 

Ακολουθώντας την πορεία των τριών τελευταίων ημερών με τις συνεχείς προκλητικές ουράνιες παγίδες προς τον ανθρώπινο ψυχισμό, η σημερινή ημέρα δεν προβλέπεται να είναι λιγότερο δύστροπη.

zodia-taro-45

Και ενώ χθες οι φύρδην μίγδην πλανητικές παρατάξεις κατάφεραν να κρατήσουν μια – κάποια – ισορροπία, σήμερα οι συνθήκες είναι λίγο πιο επιθετικές.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας θα έχουν μια έντονη συνάντηση 150 μοιρών (5:13 μμ), η οποία ενδέχεται να ενισχυθεί περίπλοκα από την ετήσια αντίθεση ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα (7:25 μμ).

Όταν η ηλιακή ζωοφόρος και ο επικοινωνιακός αγγελιαφόρος αλληλεπιδρούν με πιο απομακρυσμένες αστρικές τροχιές, είναι αρκετά δύσκολο για τον αποκαμωμένο άνθρωπο να συλλέξει τις δυνάμεις του και να προχωρήσει τα σχέδια της ημέρας και τις εργασιακές του υποχρεώσεις. Το σύμπαν διανύει μια φάση όπου τα μυστηριώδη και δυσκολονόητα ενεργειακά πεδία αποτελούν τον κανόνα, και όχι την εξαίρεση.

zwdia shmera

Το μοναδικό θετικό φως στην άκρη του τούνελ αυτή την περίοδο, είναι η παρουσία της Σελήνης στον συγκαταβατικό και φιλικό Ζυγό. Αξιοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε τις ώρες που είστε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, προκειμένου να απασχοληθείτε όλοι μαζί με δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Αυτή η θέση της Σελήνης θα σας υπενθυμίσει πόση ευτυχία μπορούν να σας δώσουν οι βόλτες στους σχεδόν άδειους δρόμους των πόλεων, με τη συντροφιά των φίλων ή των συντρόφων σας. Προσανατολίστε συνειδητά τη σκέψη σας σε καθετί αισιόδοξο και προοδευτικό. Αρωγός σας σε αυτό θα σταθεί και μια ιδιαίτερα υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών που θα συνάψει η Σελήνη με τον Ήλιο (3:30 πμ της επομένης), που θα προσπαθήσει να σας ενδυναμώσει με δονήσεις αρμονίας, ηρεμίας και γαλήνης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67