ωροσκοπιο ημερας 08/08 Δευτερα

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ωροσκοπιο ημερας

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου, και θα ήταν ευχής έργον να μπορούσαμε να ανακοινώσουμε ότι το σύμπαν θέλει να επανέλθει σε πιο αισιόδοξους ρυθμούς.

Αφορμή γι’ αυτή τη θετική σκέψη στάθηκε μία σχετικά υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών την οποία σύναψε τα ξημερώματα η Σελήνη – από τον Ζυγό που βρίσκεται – με τον Ήλιο (3:30 πμ), που είχε την πρόθεση να ενδυναμώσει την ανθρώπινη ταλαιπωρημένη φύση με ενέσεις αρμονίας και γαλήνης.

 

Ωστόσο η εξέλιξη της μέρας φαίνεται να ακολουθεί το πρόσφατο μοτίβο των προκλήσεων σε όλους τους τομείς των κοινωνικών θεμάτων. Αιτία γι’ αυτό θα είναι ένα πιθανά ακατάσχετο και αβέβαιο – σε σημείο βραχυκυκλώματος – κενό πορείας της Σελήνης στον Ζυγό.

zodia-taro-45

Θα αρχίσει όταν το φεγγάρι θα βρεθεί σε μια οξύθυμη θέση αντίθεσης με τον Ουρανό (8:42 μμ), και θα διαρκέσει μέχρι τις 7:53 το πρωί της Τρίτης.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τότε η Σελήνη θα περάσει στον επίμονο αν και συχνά ξεροκέφαλο Σκορπιό. Όπως έχει επισημανθεί επανειλημμένα, στη διάρκεια του κενού πορείας είναι σοφό να ολοκληρώνετε τις εκκρεμότητές σας με όλες τις παλιές εργασίες σας, και να αποφεύγετε να ξεκινάτε νέα σχέδια.

Η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα αέρινο τρίγωνο με την Δήμητρα (11:34 μμ) στα ζώδια της γης. Αυτή είναι μια θέση που έχει τη δυναμική να ενισχύσει το ρόλο των γονεακών φιγούρων αλλά και των παιδιών του οικογενειακού σας κύκλου.

zwdia shmera

Επειδή η Αφροδίτη είναι η θεά της αγάπης και η Δήμητρα η θεά της παραγωγής, αυτή η συνεύρεσή τους θα λειτουργήσει ως σύστημα στήριξης για να βελτιώσετε και να ενισχύσετε τις διατροφικές σας συνήθειες και ανάγκες.

Τις ελπίδες για μια πιο ευοίωνη συμπεριφορά από πλευράς του σύμπαντος, ενδέχεται να πραγματώσει και αύριο η Αφροδίτη, με μια δραστήρια συμμαχία 60 μοιρών που θα συνάψει με την Ήρα (11:30 πμ της Τρίτης). Με την Ήρα εξάλλου αναμένεται να συναντηθεί αύριο και η Σελήνη, για την μηνιαία συνεύρεσή τους. Επί αυτών όμως θα αναφερθούμε αναλυτικότερα στην αυριανή μας καταγραφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67