ωροσκοπιο ημερας 09/07 Σαββατο

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ωροσκοπιο ημερας

Σάββατο σήμερα 9 Ιουλίου και η μέρα ενδέχεται να είναι λίγο προκλητική, καθώς η αναδυομένη Αφροδίτη ετοιμάζεται να συνευρεθεί με τον υδάτινο Ποσειδώνα (7:23 μμ) σε μια κάπως τραχιά όψη 135 μοιρών.

Αυτό θα προσδώσει λίγη αναστάτωση και χάος στην ατμόσφαιρα, που αν καταφέρετε να το προσπεράσετε, θα διεκπεραιώσετε αρκετές από τις εκκρεμότητές σας.

Πέντε εποικοδομητικές πλανητικές συναντήσεις 60 μοιρών διασκορπισμένες μέσα στη μέρα – αλλά και αργότερα, με επιρροή όμως από νωρίς – θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια αυτό το 24ωρο για να λειτουργήσουν προς όφελος του ανθρώπινου είδους.

zodia-taro-45

 

Η Σελήνη θα συνάψει σχέση με τον Ήλιο (11:08 πμ), με τον Ερμή (5:20 μμ), με τον Άρη (11:10 μμ) και με την Αφροδίτη (πολύ αργότερα, στις 6:29 τα ξημερώματα της Κυριακής), ενώ και ο Ήλιος θα βρεθεί με τον Δία (8:42 το πρωί της Κυριακής). Σε αυτή την αλληλουχία θετικών ειδήσεων, προστίθεται η μηνιαία συνεύρεση της Σελήνης με τον Δία στην Παρθένο (12:33 μμ), που αναμένεται να ενισχύσει την αισιόδοξη σκέψη αλλά και να επεκτείνει την ποικιλία σε κάθε είδους ικανότητα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ακόμη και η μηνιαία αντίθεση της Σελήνης με τον Χείρωνα (2:03 πμ της επομένης), θα προσδώσει θετική χροιά στο περιβάλλον. Αναμένεται μάλιστα να οξύνει τη συχνότητα των ντεζαβού ή τις τηλεπαθητικές εμπειρίες μας.

Η θέση αυτή θα ευνοήσει ιδιαίτερα τους κυνηγούς αντικών αλλά και τους συλλέκτες, που θα ξεχωρίσουν με μεγάλη ευκολία έναν γνήσιο θησαυρό από μια απομίμηση. Εκτός αν η σκιά από τη συνάντηση Αφροδίτης – Ποσειδώνα, λειτουργήσει ως δημιουργός ψευδαισθήσεων…

Όσο αφορά τα πρακτικά θέματα, η μέρα απαιτεί να βγάλετε πλέον από το σπίτι σας καθετί μη απαραίτητο, και να κάνετε μπόλικες προμήθειες από διατροφικούς θησαυρούς – όπως είναι τα δημητριακά και τα σιτηρά, τα φρούτα και τα λαχανικά, τα βότανα και τα μπαχαρικά.

zwdia - love

Η όψη 60 μοιρών που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και δυνητικά ενισχυτική για τις ερωτικές μας σχέσεις. Ωστόσο έχει και ένα μικρό ελάττωμα, καθώς θα αποτελέσει έναρξη μιας αβέβαιης κενού πορείας του φεγγαριού διάρκειας 5 ωρών. Με το πέρας της στις 11:33 πμ της Κυριακής, η Σελήνη θα περάσει στον αέρινο Ζυγό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera