ωροσκοπιο ημερας 10/07 Κυριακη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ωροσκοπιο ημερας

Με εξαιρετικά αισιόδοξες επιρροές έχει μπει ο Ιούλιος σε γενικές γραμμές, με εξαίρεση ίσως την 7η του μήνα που είχε εκδοθεί ένα προειδοποιητικό ανακοινωθέν για λίγο πιο αυστηρά πλανητικά φαινόμενα.

Ήταν η μέρα που ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας είχαν συμμαχήσει να επιφέρουν μια μαζική αναταραχή στον πλανήτη Γη!

 

Φτάνοντας σήμερα στην Κυριακή 10 Ιουλίου, εκδίδεται ένα ακόμη προειδοποιητικό ανακοινωθέν για τις επόμενες σχεδόν δύο εβδομάδες, όπου κάθε μέρα αναμένεται να εισβάλλει και μία – αν όχι παραπάνω – ουράνια πρόκληση προς το μαχόμενο ανθρώπινο είδος.

zodia-taro-45

Σήμερα όμως, η Σελήνη εγκαταλείπει την Παρθένο – ολοκληρώνοντας και το κενό πορείας που ξεκίνησε χθες – και μπαίνει στον πρόσχαρο Ζυγό (11:33 πμ). Αυτή θα είναι μια φάση που συστήνει σε όλους να στρέψετε την προσοχή σας στη βελτίωση των βασικών σας συνεργασιών – σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων και επαγγελματικού χώρου, και παράλληλα να εξερευνήσετε τη δημιουργική και καλλιτεχνική σας έκφραση.

zwdia-66

Ένα ευοίωνο τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής από τον Καρκίνο με τον Άρη από τον Σκορπιό τα ξημερώματα της Δευτέρας (5:01 πμ), θα προσφέρει λίγη ακόμη ενεργητικότητα και ζωντάνια. Θα είναι η προσπάθεια του σύμπαντος που αναφέρουμε συχνά σε αυτή την καταγραφή, για να αντισταθμίσει τις επερχόμενες προκλήσεις.

Η επόμενη δόση αποσυντονισμού αναμένεται να έρθει στη συνέχεια, από την Αφροδίτη της ομορφιάς που θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με την Δήμητρα της γονιμότητας (5:32 πμ της επομένης). Αυτό θα ενισχυθεί με έναν δυσχερή δεσμό 150 μοιρών μεταξύ της οικοκεντρικής Εστίας και του πύρινου Άρη (8:52 το πρωί της Δευτέρας). Αυτές οι δύο πλανητικές φιλονικίες έχουν τη δυναμική να παγώσουν όσα θέματα αφορούν την παραγωγικότητα αλλά και τα επενδυτικά σχέδια.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Θα είναι καλό να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι ο Ερμής ετοιμάζεται να απομακρυνθεί από την προσωρινή φιλική στάση που επέδειξε προς τον Άρη, για να σχηματίσει ένα αιχμηρό τετράγωνο 90 μοιρών και να συγκρουστεί με τον πλανήτη της ανώτερης οκτάβας του και ειδήμονα στις θεμελιώδεις αλλαγές, τον Ουρανό.

Αυτό θα συντελεστεί στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο ηεπιρροή του θα αρχίσει πολύ νωρίτερα. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε προφυλαγμένοι για κάθε πιθανή αύξηση των εντάσεων και του άγχους, ειδικά στη διάρκεια της νύχτας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67