ωροσκοπιο ημερας 10/08 Τεταρτη

kerato-7-logoi-na-fugeis

ωροσκοπιο ημερας

Έχουμε ήδη διανύσει το πρώτο δεκαήμερο και αυτού του μήνα, σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου. Σε σύγκριση με το σαββατοκύριακο που πέρασε, το σύμπαν φαίνεται να κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια τις τελευταίες 48 ώρες να χαμηλώσει τους εκκεντρικούς τόνους του.

Η συμπεριφορά των αστρικών σωμάτων πάντως είναι πιο ευγενική προς τον ανθρώπινο ψυχισμό – τουλάχιστον σε γενικές γραμμές. Η επιφύλαξη αφορά έναν κάπως τραχύ δεσμό 45 μοιρών που θα συνάψει η Αθηνά με τον υποκοσμικό Πλούτωνα (4:48 μμ).

 

Ίσως αυτή η θέση της πολυμήχανης θεάς να σας δυσκολέψει λίγο στην επίλυση των προβλημάτων που έχετε σε εξέλιξη. Δεν αποκλείεται να σας επιφέρει και κάποια πνευματική κόπωση, αν το παρακάνετε.

zodia-taro-45

Επίσης σήμερα αναμένεται ο σχηματισμός του Πρώτου Τετάρτου της Σελήνης, που θα ενεργοποιηθεί στις 19 μοίρες του Λέοντα και του Σκορπιού στις 9:22 μμ. Αυτός ο κλιμακούμενος συμβιβασμός μεταξύ Ήλιου και Σελήνης, θα σας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει να σας σταματούν τα φαινομενικά εμπόδια που βρίσκεται στο διάβα σας.

Ταυτόχρονα θα είναι καλό να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με επιτήδευση και διακριτικότητα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Την ικανότητά σας να διαπραγματευτείτε καίρια και να αντεπεξέλθετε με αίσια αποτελέσματα σήμερα και αύριο, θα κεντρίσει μια αλληλουχία από 5 εξαιρετικές θέσεις που θα καταλάβουν στο ουράνιο στερέωμα μια σειρά πλανητών.

Αρχικά η οικοκυρική Εστία θα σχηματίσει έναν δεσμό έμπνευσης 72 μοιρών με τον Ουρανό (11:59 μμ), ενώ η Αφροδίτη θα συνάψει μια υποστηρικτική σχέση 60 μοιρών με την Εστία (12:40 πμ της επομένης). Στη συνέχεια ο Ερμής θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα (2:26 πμ της επομένης).

zwdia

Αρκετά αργότερα η Σελήνη θα έχει μια θετική συνεύρεση 60 μοιρών με τον Δία (8:23 το πρωί της Πέμπτης) και θα προχωρήσει για να σχηματίσει ένα τρίγωνο ροής με τον διδάσκαλο Κένταυρο Χείρωνα (9:12 το πρωί της Πέμπτης).

Αυτή η πεντάδα θετικών δονήσεων στην ανθρώπινη ιδιοσυγκρασία θα αποτελέσει ένα δροσερό αεράκι φρεσκάδας σε όλους τους τομείς που ενέχουν επενδύσεις, έρευνα, εκπαίδευση και αναζήτηση θεραπειών. Φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτή τα συγκυρία, παρακάμπτοντας κάποιες προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν στο ενδιάμεσο. Για αυτές θα ευθύνεται ένα 12ωρο κενό πορείας της Σελήνης, που αναμένεται να ξεκινήσει μετά τη συνάντησή της με τον Δία (8:23 το πρωί της Πέμπτης). Σε αυτό όμως θα αναφερθούμε εκτενέστερα στην αυριανή μας καταγραφή.

zwdia