ωροσκοπιο ημερας 11/08 Πεμπτη

ωροσκοπιο ημερας

Λίγο ιδιόρρυθμα θα ξεκινήσει η σημερινή μέρα από πλευράς δονήσεων, καθώς θα υπάρχει η αίσθηση ότι κάποιες περίεργες δυνάμεις καραδοκούν, οι οποίες και θα αυξάνουν τη δύναμή τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σε συνέχεια μιας σειράς χθεσινών αίσιων όψεων, η Σελήνη θα έχει μια θετική συνεύρεση 60 μοιρών με τον Δία (8:23 πμ) και θα προχωρήσει για να σχηματίσει ένα τρίγωνο ροής με τον θεραπευτή Χείρωνα (9:12 πμ). Κάντε ό,τι μπορείτε για να αξιοποιήσετε αυτή την ανανέωση, σε όλους τους τομείς που ενέχουν επενδύσεις, έρευνα, εκπαίδευση και αναζήτηση θεραπειών.

 

Προσπαθήστε ωστόσο να παρακάμψετε τις όποιες προκλήσεις μπορεί να προκύψουν στην πορεία. Κύρια αιτία για αυτές, θα είναι η μηνιαία αλλαγή κατοικίας της Σελήνης από τον Σκορπιό στον Τοξότη. Αυτό το πέρασμα πάντα συνοδεύεται από κάποιου είδους συναισθηματική μεταμόρφωση, και την ανάγκη να αποβληθούν συνήθεις προβληματικές συμπεριφορές.

zodia-taro-45

Σε αυτό το κλίμα προσθέστε ένα 12ωρο κενό πορείας της Σελήνης, που θα ξεκινήσει μετά τη συνάντησή της με τον Δία (8:23 πμ) και θα διαρκέσει μέχρι και τις 8:25 απόψε, οπότε το φεγγάρι θα κάνει την είσοδό του στον καίριο Τοξότη.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο ημερας

Η Σελήνη από τον Τοξότη θα προσφέρει ένα γήινο και τυχερό διήμερο όσο αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες, τις αποδράσεις στο ύπαιθρο, τις μελέτες σε λογοτεχνικό και εκπαιδευτικό επίπεδο.

Δεν είναι απίθανο ωστόσο η μηνιαία συνεύρεση της Σελήνης με τον Άρη αργότερα (4:05 πμ της επομένης), να κεντρίσει μια γενικότερη κυκλοθυμία, αντί να εντείνει μόνο τις παθιασμένες αναζητήσεις στα αγαπημένα χόμπι.

Σε μια κάπως πιο κρυφή πτυχή της ζωής, ο υπερβολικά υπεύθυνος και εργατικός Κρόνος – που βρίσκεται επίσης στον Τοξότη – βιώνει τις τελευταίες ώρες του σε ανάδρομη πορεία. Ο Κρόνος γύρισε ανάδρομος στις 25 Μαρτίου και αναμένεται να κάνει μια στάση για να επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία το Σαββατοκύριακο. Ανεπίσημα ωστόσο αυτός ο σημαντικός πλανήτης είναι ήδη ουσιαστικά ακινητοποιημένος, και θα παραμείνει έτσι στο σύμπαν σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

zwdia

ωροσκοπιο ημερας

Κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας αυτή την πληροφορία, για να μπορέσετε να εξάγετε πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα για τα όσα θα σας προκύψουν στο μεσοδιάστημα. Θυμίζουμε ότι ο Κρόνος κυβερνά τις πολύ βασικές ποιότητες της ζωής μας, όπως η κοινή λογική, ο ορθολογισμός, η

αποφασιστικότητα, η διαλεκτική ικανότητα, η τήρηση των κανόνων, η μάθηση μέσω μεντόρων, αλλά και η ρεαλιστική ηγεσία.

Εκτενέστερα όμως σε όλα αυτά, θα αναφερθούμε στις καταγραφές μας των επόμενων ημερών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia