ωροσκοπιο ημερας 12/08 Παρασκευη

zodia-ermis-ydroxoos

ωροσκοπιο ημερας

Βρισκόμαστε στον μήνα Αύγουστο και έχει φτάσει στην 9η μέρα του.

Όπως σημειώθηκε στο κλείσιμο της χθεσινής καταγραφής μας, οι ενορχηστρωτές των κινήσεων του σύμπαντος βρίσκονται σε μια συνεχή ένταση. Τα ουράνια σώματα συμπεριφέρονται λες και ρίχνουν συνεχώς το γάντι στον ανθρώπινο ψυχισμό, με μια καθημερινά επιθετική διάθεση.

Ωστόσο ξαφνικά φαίνεται να ξεπροβάλλουν κάποιες χρυσές ευκαιρίες ανάτασης. Η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο και κάνει μια ιδιαίτερα υποστηρικτική συνάντηση με τη θεά της ενδυνάμωσης την Ήρα, που βρίσκεται στον Σκορπιό (11:30 πμ). Ενισχυτικά σε αυτή την όψη θα λειτουργήσει 5 ώρες αργότερα η Σελήνη που βρίσκεται στον Σκορπιό.

zodia-taro-45

 

Αρχικά θα πραγματοποιήσει το μηνιαίο ραντεβού της με την Ήρα (5:12 μμ), και στη συνέχεια θα συνευρεθεί με την Αφροδίτη σε μια επαφή 60 μοιρών (5:45 μμ).

Όλες αυτές οι θέσεις των θηλυκών πλανητών, ευνοούν όσα ενδιαφέροντα ενέχουν γυναικεία θέματα. Σε αυτά περιλαμβάνεται η μόδα, η ομορφιά, το στυλ αλλά και ο αισθησιασμός και η γοητεία. Στρέψτε την προσοχή σας σε αυτούς τους τομείς, και είναι πολλές οι υποσχέσεις που πλανώνται στην ατμόσφαιρα…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο ημερας

Μην εκπλαγείτε αν στη διάρκεια της μέρας νιώσετε να κατακλύζουν τη σκέψη σας ριπές από αποκαλύψεις. Αυτός είναι ο τομέας που θα επηρεάσει μια εξαιρετικά σπάνια συνάντηση 30 μοιρών, ανάμεσα στον θεραπευτή Χείρωνα από τους Ιχθύες, και τον οραματιστή Ουρανό από τον Κριό (12:25 πμ της επομένης).

Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία για να βάλετε σε τάξη πολλά από τα σχέδια που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα τις τελευταίες ημέρες, αλλά και να ξεκαθαρίσετε προβληματισμούς σας που μπορεί να αφορούν το έτερό σας ήμισυ.

zwdia - love

ωροσκοπιο ημερας

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει αργότερα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στα ζώδια του νερού (6:39 πμ της επομένης), είναι μια ευοίωνη όψη για όσους έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες, είτε αρέσκονται να πειραματίζονται και να αυτοσχεδιάζουν με μουσικά όργανα ή τις ψηφιακές τους κάμερες.

Μετά από αυτή τη σημαντική ανάσα αισιοδοξίας και αναπτέρωσης του ηθικού, ας ετοιμάζεστε σιγά – σιγά για μια πιθανή αναζωπύρωση των εντάσεων. Την Τετάρτη θα σχηματιστεί το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης, που ίσως να συνάψει κάποιες αντικρουόμενες σχέσεις. Σε αυτά όμως θα αναφερθούμε αναλυτικά στην αυριανή καταγραφή μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera