ωροσκοπιο ημερας 13/06 Δευτερα

kerato-7-logoi-na-fugeis

ωροσκοπιο δευτερα 13 Ιουνιου

Η διατήρηση ενός ξεκάθαρου επικοινωνιακού διαύλου τη μέρα που ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε στάση ή σε στάθμευση στον ζωδιακό κύκλο, ποτέ δεν είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση.

Αυτός θα είναι και ένας πολύ καίριος στόχος αυτή την περίοδο, γιατί ο Ολύμπιος θεός της θάλασσας σταματά την ορθόδρομη κίνησή του στις 13 μοίρες των Ιχθύων (11:43 μμ), προκειμένου να αρχίσει σταδιακά να παίρνει ανάδρομη πορεία. Αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου.

 

Ωστόσο η πορεία αυτού του τόσο απόμακρου πλανήτη θα είναι το λιγότερο που θα έχουμε να αντιπαλέψουμε. Ετοιμάζονται 5 πιθανά παράφωνοι ουράνιοι σχηματισμοί, που θα βάλουν κι αυτοί το λιθαράκι τους στην προσπάθεια να βγάλουν εμάς έξω από το πρόγραμμά μας.

zodia-taro-45

Ιδιαίτερη προσοχή για κλιμακούμενες εντάσεις και πιέσεις θα πρέπει να επιδείξουμε στη 1:17 μμ που η Εστία θα έρθει σε θέση τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Αργότερα η Αφροδίτη θα σχηματίσει έναν δυσχερή δεσμό 150 μοιρών με τον Άρη (6:40 μμ), και θα προχωρήσει σε θέση τετραγώνου με τον Χείρωνα (12:26 πμ της επομένης).

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Στο μεταξύ η Εστία θα φτάσει σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο (5:02 πμ της επομένης), ενώ ο Ερμής θα σχηματίσει έναν πιθανά καυστικό δεσμό 135 μοιρών με τον Πλούτωνα (8:58 τα πρωί της Τρίτης). Μάλιστα, αναμένονται όλα αυτά!

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πυρηνικός επιστήμονας για να κατανοήσει ότι εξελίσσεται ένας πόλεμος δύο κόσμων, ο οποίος δεν πορεύεται με κανένα ούριο αεράκι. Επιπρόσθετα, ας έχουμε όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι η προαναφερθείσα στάση του Ποσειδώνα προετοιμάζεται να εντείνει το κλίμα τις τελευταίες μέρες, κι αυτή είναι μια ατμόσφαιρα που θα συνεχίσει να υφίσταται για λίγες μέρες στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ωστόσο θα είναι καλό να κατανοήσουμε ποιες είναι οι αρχές και τα θέματα που αφορούν τον Ποσειδώνα: η δημιουργική φαντασία, η ψυχική ευαισθησία, τα όνειρα και τα οράματα, ο ιδεαλισμός, η παγκόσμια αγάπη και σοφία, οι πνευματιστικές μελέτες, ο μυστικισμός, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, οι αιθέριες πτυχές των τεχνών και του σχεδίου, το νερό και το υγρό στοιχείο κάθε μορφής, η θαλάσσια ζωή, η ναυτιλία, οι διεθνείς αντιστοιχίες και διακυμάνσεις νομισμάτων και τίτλων, ό,τι αφορά αναταραχή και χάος, φαντασία και ψευδαίσθηση, μανία ή και εθισμός σε αλκοόλ και κάθε είδους αμφισβητούμενες και θανατηφόρες ουσίες.

Και επειδή ο Ποσειδώνας έχει όλη αυτή τη δυναμική, είναι αυτονόητο ότι αυτή την περίοδο αποφεύγουμε κάθε είδους μακροχρόνια δέσμευση αλλά και την υπογραφή νομικών εγγράφων.

zwdia-zodia-astrologia-65

Να αναφέρουμε ότι η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και προσπαθεί να παραμείνει έξω από όλη αυτή την πορεία ολέθρου, παίρνοντας παράλληλη θέση προς την παραγωγική Δήμητρα (12:59 πμ της επομένης) και σχηματίζοντας μια υποστηρικτική συμμαχία με τον αποφασιστικό και υπεύθυνο Κρόνο (4:26 πμ της επομένης).

Είναι γεγονός ότι η Σελήνη καταβάλλει μια γενναία προσπάθεια να ενθαρρύνει τη Δήμητρα και τον Κρόνο να σταθούν αισιόδοξοι αρωγοί με κατανόηση. Ωστόσο ενδέχεται να μην αρκούν αυτά τα τρία ουράνια σώματα, για να εξουδετερωθεί ο τιτάνιος σάλος που καραδοκεί για να υπονομεύσει την παρούσα κατάσταση όλων των θεμάτων πάνω στην πολύπαθη Γη.

Διαβαστε το μεγαλο ωροσκοπιο του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love