ωροσκοπιο ημερας 13/08 Σαββατο

zwdia-afriditi-krios

ωροσκοπιο ημερας

Σάββατο 13 Αυγούστου σήμερα, και η συμβουλή της ημέρας είναι κάθετη και αυστηρή: Να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πού πηγαίνετε και τι κάνετε!

Βιώσαμε για λίγες μέρες μια σχετικά ευδιάθετη διάθεση στην ατμόσφαιρα, που οφειλόταν στη θέση της Σελήνης στον συνήθως εκδηλωτικό Τοξότη. Τώρα όμως αυτό το κλίμα θα αρχίσει να αντικαθίσταται από μια πλειάδα ενδεχομένως δυσοίωνων δονήσεων.

Για αυτές θα ευθύνεται αρχικά ο Κρόνος, ο οποίος θα κάνει την επίσημη παύση της πορείας του προκειμένου να γυρίσει ορθόδρομος (στη 10η μοίρα του Τοξότη, στις 12:51 μμ).

zodia-taro-45

 

Πόσες και ποιες πτυχές της καθημερινότητας και των αξιών μας κυβερνά ο Κρόνος; Την ευθύνη και την επιμονή, τη σκληρή δουλειά και τον πραγματισμό, την διοικητική εξουσία, την καριέρα και το επαγγελματικό κύρος, την προσήλωση στους στόχους, τη λογική και την οργανωτική δομή, την κοινή πρακτική και την εγκρατή συμπεριφορά, τον χρόνο με την χρονολογική του έννοια, το πατρικό αρχέτυπο, τις αμφιβολίες και την απογοήτευση, την απαισιοδοξία, τις χρονικές δυσκολίες, την κατάθλιψη και τις φοβίες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όλα αυτά τα στοιχεία του Κρόνου – και του ανθρώπινου ψυχισμού – θα ενισχυθούν σήμερα και αύριο. Το συνετό για όλους θα είναι να μείνετε μακριά από ό,τι μπορεί να σας βλάψει, αλλά και να είστε ρεαλιστές ως προς αυτά που μπορούν να επιτευχθούν με πρακτικούς τρόπους.

Στη σημερινή πιθανή μελαγχολία θα έρθουν να προστεθούν μια σειρά πλανητικών όψεων, που η επίδρασή τους θα επιβαρύνει το κλίμα. Η Αφροδίτη θα συνάψει έναν εχθρικό δεσμό 135 μοιρών με τον Ουρανό (10:34 πμ), ο Δίας θα συνάψει το δικό του τραχύ δεσμό 150 μοιρών με τον Ουρανό (12:03 μμ), μια ανάλογη όψη θα σχηματίσει ο Άρης με την Δήμητρα (12:58 μμ), ενώ η Αφροδίτη θα έρθει σε θέση τετραγώνου με τον Κρόνο (5:32 μμ).

zwdia - love

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επίσης η Σελήνη από τον Τοξότη θα μπει σε ένα 10ωρο κενό πορείας στις 8:38 μμ (στη διάρκεια ενός τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία), που θα διαρκέσει μέχρι να περάσει το φεγγάρι στον Αιγόκερω στις 7:12 το πρωί της Κυριακής.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή η δραστηριότητα του σύμπαντος ενδέχεται να σας κάνει να θυματοποιείτε εύκολα τον εαυτό σας ή να έρθετε αντιμέτωποι με αγενείς συμπεριφορές. Επειδή όμως η κοσμική ισορροπία δεν επιτρέπει μονόπλευρες οπτικές, θα υπάρχει κάπου και η αίσθηση της ελπίδας και της πίστης.

zwdia shmera

ωροσκοπιο ημερας

Για αυτό θα φροντίσει αρχικά ο επικοινωνιακός Ερμής, που θα έρθει σε παράλληλη θέση με τον στιβαρό Δία (10:24 πμ). Αργότερα, ένα πύρινο Μεγάλο Τρίγωνο θα επικρατήσει στα ουράνια, καθώς η Σελήνη θα έρθει σε όψη τριγώνου με τον ζωοδότη Ήλιο (2:06 μμ) και τον υπερβατικό ή καταλυτικό Ουρανό (8:29 μμ).

Θα μπορέσουν μια συνεύρεση των Ερμή – Δία και ένας εκκεντρικός γεωμετρικός σχηματισμός να φτάσουν στην εξουδετέρωση, τις χαώδεις διαστάσεις του οπλοστασίου του Κρόνου; Μόνο η πράξη θα το δείξει…

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75