ωροσκοπιο ημερας 14/06 Τριτη

oneirokritis-aspro-mayro

ωροσκοπιο ημερας

Με αφορμή τις περίεργες όψεις που σημειώνουν οι πλανήτες στο σύμπαν αυτή τη χρονική περίοδο, είναι χρήσιμο να σας θυμίσουμε ότι οι γεωμετρικοί τους σχηματισμοί και οι επιρροές τους στον ανθρώπινο ψυχισμό, δεν είναι κάτι που εξαφανίζεται από τη μία μέρα στην άλλη.

Αντίθετα, εξακολουθούν να επηρεάζουν το υποσυνείδητό μας παρά το γεγονός ότι ταυτόχρονα σπέρνονται και θερίζονται οι νέες σοδιές ουράνιων καρπών.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η χθεσινή πολύ ισχυρή παρουσία του Ποσειδώνα στη σκηνή, παράλληλα με τις 5 ακόμη πλανητικές όψεις σαν τσουνάμι, συνεχίζουν να είναι σε πλήρη λειτουργία αν και πλέον είναι μεταμφιεσμένες…

zodia-taro-45

Μια θετική νότα στην ατμόσφαιρα, με ώθηση προς αναλαμπές ιδιοφυίας που έχουν τη δύναμη να ανατρέψουν τη ζωή μας προς το καλύτερο, θα μας φέρει μια εποικοδομητική συμμαχία 60 μοιρών που θα συνάψει ο ζωοφόρος Ήλιος με τον επαναστατικό Ουρανό (10:55 πμ).

Και αργότερα, ένα τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη από τον Ζυγό με τον Ήλιο που θα βρίσκεται στους Διδύμους (4:58 πμ της επομένης), μπορεί να αποτελέσει περεταίρω στήριξη σε όλους τους τομείς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το σύμπαν ξεπέρασε την δυσάρεστη πλευρά του χαρακτήρα του. Απόδειξη γι’ αυτό θα είναι ένα τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα (1:27 μμ) ενώ αργότερα θα πάρει και θέση αντίθεσης προς τον Ουρανό (3:33 πμ της επομένης). Από την πλευρά τους ο Ήλιος και ο Άρης γίνονται δύστροποι, σε μια δυσμενή συνάντηση 150 μοιρών (8:32 πμ της Τετάρτης).

Παρ’ όλα αυτά, εμείς ας αναζητήσουμε πεισματικά όση περισσότερη γαλήνη και πνευματική ηρεμία είναι εφικτό, καθώς η Σελήνη προσεγγίζει τον σχηματισμό ενός αρμονικού τριγώνου με την Αφροδίτη που θα είναι ακριβείας στις 10:01 πμ της Τετάρτης. Η όψη αυτή ωστόσο θα αποτελέσει έναρξη μιας διαδρομής κενού πορείας της Σελήνης που θα διαρκέσει μέχρι τις 4:19 μμ της Τετάρτης, που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό.

tarw-zwdia