ωροσκοπιο ημερας 16/06 Πεμπτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ωροσκοπιο σημερα

Έχουμε αναφέρει επανειλημμένα σε αυτή την ημερήσια καταγραφή της κίνησης των πλανητών, ότι όταν αυτές οι κινήσεις επιφέρουν αρκετές δυσχέρειες στο ανθρώπινο είδος, το σύμπαν λειτουργεί σαν να κάνει από μόνο του κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να ισορροπήσει λίγο τις αρνητικές επιρροές.

Αυτό συνέβη στις 8 αλλά και στις 11 Ιουνίου, όπου το σύμπαν έπαψε για λίγο την «επίθεσή» του στην ανθρωπότητα, σαν να λογικεύτηκε και να λειτούργησε πιο τίμια. Άλλη μια τέτοια χαλαρωτική φάση θα έχουμε τώρα για 24 ώρες, πριν περάσουμε στο δεύτερο 15νθήμερο αυτού του μήνα.

 

Στη σκηνή αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν 4 ισχυρές ουράνιες στάσεις, μια δεύτερη Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, μια πληθώρα παράδοξων συμπεριφορών από αρκετούς πλανήτες, και τον Δία να καταβάλει προσπάθεια να διατηρήσει ένα ειρηνικό κλίμα μέσω της συνένωσής του με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο.

zodia-taro-45

Όσο αφορά τη σημερινή ατζέντα, η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον πρόσφατα ακινητοποιημένο Ποσειδώνα στους Ιχθύες (4:40 μμ). Είναι μια όψη που ενδέχεται να μας δώσει σημαντικά όνειρα και οράματα, ενώ ευνοεί την γραφή λυρικών στίχων και κειμένων.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αξιοποιήστε την συγκυρία και δοκιμάστε τα μολύβια σας, για χάρη των αγαπημένων σας συντρόφων. Το κλίμα αυτό θα έρθει να το οξύνει η Σελήνη το βράδυ, δημιουργώντας υποστηρικτικές σχέσεις 60 μοιρών με τον Δία (11:22 μμ) και τον Πλούτωνα (2:05 πμ της επομένης). Θα ενισχυθεί ιδιαίτερα η προσπάθεια για ψυχική αναζήτηση, οι έρευνες αλλά και οι εκπαιδευτικές διεκδικήσεις.

Προσφέρετε στον εαυτό σας όση περισσότερη ξεκούραση και ύπνο μπορείτε, γιατί οι επόμενες μέρες θα φέρουν ένα πολύωρο κενό πορείας του φεγγαριού, τη μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη, και ένα ιδιαίτερα απαιτητικό τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο που βρίσκεται στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα που παραμένει στάσιμος στους Ιχθύες.

«Όποιος έχει προειδοποιηθεί, οφείλει να έχει προετοιμαστεί», λέει ένα παλιό αστρολογικό ρητό…

zwdia shmera