ωροσκοπιο ημερας 16/07 Σαββατο

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ωροσκοπιο ημερας

Άλλο ένα Σαββατιάτικο πρωινό ξημέρωσε, κι αυτή η 16η Ιουλίου είναι μια μέρα που θα αρχίσει εύκολα και με τις καλύτερες προθέσεις.

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη τη μέρα στον Τοξότη, θέση που δίνει θετική ώθηση σε όσες ενασχολήσεις αφορούν τον αθλητισμό, την λογοτεχνία, τις εκδόσεις αλλά και τα εκπαιδευτικά θέματα.

Έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το μεγαλύτερο μέρος του πρωινού και μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες, η μέρα θα κυλήσει «αναίμακτα».

zodia-taro-45

Επιδείξτε όση περισσότερη αντοχή – και ανοχή – μπορείτε λίγο αργότερα στη διάρκεια των ουράνιων σχηματισμών που θα κάνουν την προσπάθειά τους να προκαλέσουν τα συναισθήματά σας. Κι αυτό γιατί έπεται ένα ακόμη ευχάριστο διάλειμμα από τη νύχτα, και αύριο…

Η δράση των ουράνιων φαρσέρ θα αρχίσει με τον Ήλιο, που θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον υποκινητή Ουρανό (4:33 μμ). Λίγο αργότερα, πρώτα η Αφροδίτη και μετά ο Ερμής, θα συνάψουν δύο τραχείς δεσμούς 150 μοιρών με την Αθηνά της στρατηγικής (7:51 μμ και 9:38 μμ αντίστοιχα).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Μια αδέξια κόντρα παράλληλη όψη που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα (6:06 πμ της επομένης), θα είναι η τελευταία λίγο δυσχερής πριν περάσουμε στα ευχάριστα που προσεγγίζουν.

Την αυλαία στην αισιοδοξία θα ανοίξει ο επικοινωνιακός Ερμής, που θα έχει μια συνάντηση με την ερωτική Αφροδίτη στην 6η μοίρα του φλογερού Λέοντα (1:00 πμ της επομένης). Η νύχτα θα είναι ακόμη μπροστά σας, για όλα όσα ποθήσετε…

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο και ετοιμάζεται για ένα Μεγάλο Τρίγωνο έμπνευσης, με τον μαχητή Άρη στον Σκορπιό (6:46 πμ της επομένης) και τον θεραπευτή Χείρωνα στους Ιχθύες (8:43 το πρωί της Κυριακής). Όσοι έχετε μείνει ξύπνιοι – με αφορμή και την προηγούμενη όψη – τώρα μπορείτε να παλέψετε για την επούλωση πληγών με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

zwdia-fotia

Τη δική της συμβολή στο γενικότερο παραγωγικό κλίμα αυτών των ωρών, θα καταθέσει και η εκπρόσωπος της Μητέρας Φύσης Δήμητρα, κάνοντας την είσοδό της στον γήινο Ταύρο (7:11 το πρωί της Κυριακής).

Δείξε όση περισσότερη πίστη και εμπιστοσύνη μπορείτε, για μελλοντικές ευκαιρίες και επιτυχίες. Ταυτόχρονα επιτρέψτε όσο το δυνατόν λιγότερο σε προβλήματα της στιγμής, να σας ρίξουν το ηθικό. Αυτά θα είναι σπουδαία κέρδη στη φαρέτρα σας για τις επόμενες μέρες, καθώς η Σελήνη οδεύει στη γέμισή της και ίσως καταφέρει να εξουδετερώσει πολλές δυσχέρειες του παρελθόντος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera