ωροσκοπιο ημερας 16/08 Τριτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ωροσκοπιο ημερας

Τρίτη 16 Αυγούστου σήμερα, η πρώτη εργάσιμη μέρα αυτής της εβδομάδας λόγω της χθεσινής αργίας. Μάλιστα η συμβουλή της ημέρας είναι να μην βιαστείτε να αυξήσετε ταχύτητα, γιατί η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έχει τα δικά της σχέδια για σήμερα.

Ξεκινά με ένα κενό στην πορεία της μέχρι και τις 2:53 μμ, οπότε και θα περάσει στον εξυπηρετικό Υδροχόο της προσφοράς.

 

Όπως αναφέρθηκε και προς το τέλος της χθεσινής μας καταγραφής, ο Ερμής θα βρεθεί σε παράλληλη θέση με τον Χείρωνα (1:00 μμ).

zodia-taro-45

Αυτή είναι μια θέση που έχει τη δυναμική να μαγνητίσει αλλά και να απορροφήσει την ουσία της έρευνας ψυχής που μπορεί να κάνετε αυτή την περίοδο, καθώς αποτελεί μια προσωρινή περιήγηση στη ζώνη του λυκόφωτος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επιπρόσθετα, είναι γνωστό ότι κάθε συνάντηση του Ερμή με τον Χείρωνα ενεργοποιεί όλες τις επουλωτικές δονήσεις στην ατμόσφαιρα και ενισχύει τις επιρροές τους.

Όλο αυτό το εξαιρετικά θετικό κλίμα αναμένεται να κεντριστεί λίγο περισσότερο, με τον αναθεωρητικό δεσμό 150 μοιρών που θα συνάψει αργότερα και ο Ήλιος με τον Χείρωνα (7:16 μμ).

Παρακάμψτε στο μυαλό σας το κενό πορείας της διαδρομής της Σελήνης και μείνετε μόνο στο πέρασμά της στον αέρινο Υδροχόο (2:53 μμ) για τις επόμενες δύο μέρες.

zwdia shmera

Αυτή είναι μια θέση του φεγγαριού που σας βοηθά να εστιάσετε την προσοχή σας σε όλες τις ομαδικές εργασίας, στα ομαδικά αθλήματα, στις κοινοτικές δραστηριότητες, αλλά και κάθε κοινωνική δραστηριότητα που απορρέει από την καρδιά σας και αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία σας για τη ζωή.

Προσανατολιστείτε προς καθετί που προάγει την ειρήνη και την αρμονία στις βασικές σας σχέσεις ζωής. Αρωγός σας σε αυτό θα είναι μια συνεύρεση έμπνευσης 72 μοιρών ανάμεσα στον Ήλιο και την Ήρα (3:15 μμ), η οποία θα σας δώσει ευφυείς ιδέες για το μέλλον.

zwdia - love

Σε αυτό θα συμβάλει αργότερο και το ετήσιο τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον διαισθητικό Ουρανό (11:24 μμ).

Η ευοίωνη ατμόσφαιρα θα συνεχίσει να διέπει τις δραστηριότητές σας, τόσο στις φιλικές σας συναναστροφές όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον. Σε αυτό συμβάλλει το σύμπαν, που προετοιμάζει τη δυναμική πανσέληνο της Πέμπτης. Σε αυτά όμως θα αναφερθούμε εκτενέστερα στην αυριανή μας καταγραφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65