ωροσκοπιο ημερας 17/07 Κυριακη

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ωροσκοπιο ημερας

Κυριακή 17 Ιουλίου σήμερα, με το σύμπαν να οδεύει προς την πολύ δυναμική Πανσέληνο της Τρίτης που θα συντελεστεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Αξιοποιήστε όλες αυτές τις ώρες που μεσολαβούν, για να προετοιμαστείτε να δεχθείτε τις θεϊκά εμπνευσμένες επιρροές που θα ξεχυθούν σε όλο το ανθρώπινο είδος του Πλανήτη Γη.

Προς το παρόν η Σελήνη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στα ζώδια της φωτιάς (11:58 πμ), χαρίζοντας τις διαισθήσεις σε αφθονία. Ωστόσο αυτή η αρμονική συνεύρεση θα αποτελέσει και έναρξη μιας 10ωρης αβέβαιης διαδρομής κενού πορείας της Σελήνης στον Τοξότη, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 10:34 μμ).

 

Μπορείτε τώρα να ολοκληρώσετε όσες εκκρεμότητες έχετε αφήσει σε παλαιότερα θέματα και σχέδια. Μην μπείτε καθόλου στη διαδικασία να ξεκινήσετε καμία καινούργια δραστηριότητα, όσο η Σελήνη είναι κακόκεφη.

zodia-taro-45

Υπάρχουν δύο ακόμη λόγοι για να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή τώρα. Αρχικά ο Ερμής θα βρεθεί σε μια ριψοκίνδυνη κόντρα παράλληλη όψη με τον Κρόνο (2:13 μμ), και στη συνέχεια ο Ήλιος θα συνάψει έναν δεσμό 135 μοιρών ανάλογης έντασης με τον Κρόνο (3:28 μμ).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Να αναμένετε να σημειωθούν καθυστερήσεις ή ματαιώσεις κάποιων σχεδίων σας, ειδικά όσο αφορά τα επαγγελματικά και τα επιχειρησιακά σας θέματα. Έτσι δεν θα απογοητευθείτε τόσο αν το αποτέλεσμα που περιμένετε, μείνει λίγο στην αναμονή για να εκπληρωθεί.

Στο μεταξύ μπορείτε να αξιοποιήσετε τον χρόνο της αναμονής, και να στραφείτε στα αγαπημένα σας άτομα για να χαλαρώσετε – και να επουλώσετε ίσως κάποιες μικρές δυσχέρειες στις σχέση σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει το τρίγωνο που θα σχηματίσουν στα ζώδια του νερού ο Άρης με τον Χείρωνα (2:43 μμ).

zwdia - love

Και μόλις η Σελήνη βγει από το κενό πορείας της και περάσει στον επιμελή Αιγόκερω (10:34 μμ), θα υπάρξει ένα σχεδόν άμεσο πρόσθετο κέρδος. Γιατί η Σελήνη θα βρεθεί σε θέση τριγώνου με την παραγωγική Δήμητρα που βρίσκεται στον γήινο Ταύρο (10:50 μμ).

Αυτές οι όψεις, σε συνδυασμό με το φεγγάρι που μεγαλώνει και γεμίζει ενέργεια, είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για τα επαγγελματικά θέματα. Βρείτε τους δικούς σας τρόπους για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, και δεν αποκλείεται να βρεθείτε στον ανελκυστήρα που θα πάει την καριέρα σας στο ρετιρέ με θέα την πόλη…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera