ωροσκοπιο ημερας 17/08 Τεταρτη

astrologia-anadromos-ermis-zygos

ωροσκοπιο ημερας

Τετάρτη 17 Αυγούστου σήμερα, και το σύμπαν βρίσκεται στη δεύτερη μέρα προετοιμασίας του για την Πανσέληνο του Αυγούστου. Τα χαλιά αερίστηκαν και στρώνονται, για να συναντηθεί ο Ήλιος από τον Λέοντα με τη Σελήνη από τον Υδροχόο.

Όπως έχει αναφερθεί επανειλημμένα σε αυτή την καθημερινή καταγραφή της ουράνιας δραστηριότητας, κάθε 48ωρο πριν τη μηνιαία κορύφωση μεταξύ Ήλιου και Σελήνης, είναι ιδανικό για περίσκεψη.

 

Είναι καλό για όλους να εντοπίζουν τώρα τρόπους που θα προσφέρουν βοήθεια σε αγαπημένους τους ανθρώπους – φίλους, συντρόφους, οικογένεια ή συνεργάτες – παρά να εστιάζουν στο πώς θα ικανοποιήσουν προσωπικές και δευτερεύουσες ανάγκες.

zodia-taro-45

Εξάλλου και με τη Σελήνη να βρίσκεται πλέον στο πρόσχαρο περιβάλλον του αέρινου Υδροχόου – του ζωδίου της προσφοράς, έχετε έναν επιπλέον ζωτικά θετικό παράγοντα να προσφέρετε όσα περισσότερα μπορείτε σε όσους έχουν ανάγκη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο ημερας

Τα δύο μεγαλύτερα σώματα του ηλιακού μας συστήματος, ο Ήλιος και ο Δίας ετοιμάζονται να συνάψουν έναν ραφιναρισμένο αλλά ιδιαίτερα υποστηρικτικό δεσμό 30 μοιρών (10:27 μμ).

Αυτές είναι ιδιαίτερα αίσιες όψεις, που έχουν τη δυναμική να σας στείλουν να ανεμοπορείτε σαν αετός στα ανεμοδαρμένα ύψη της πνευματιστικής ατμόσφαιρας που περιβάλλει την ανθρώπινη ύπαρξη.

Η Αφροδίτη από την πλευρά της, προσεγγίζει με διάθεση για φλερτ τον Πλούτωνα σε μια προκλητική συμμαχία 120 μοιρών (5:19 πμ της επομένης).

zwdia - love

ωροσκοπιο ημερας

Αυτοί είναι δύο από τους πλέον ερωτικούς πλανήτες στο ουράνιο στερέωμα, που σε αυτή τη φάση βρίσκονται σε σταθερά ζώδια της γης. Η σημερινή μέρα είναι η απόλυτα ιδανική για να προγραμματίσετε μια συζήτηση από καρδιάς με τον καλοκαιρινό σας έρωτα, είτε να μιλήσετε για επόμενα βήματα.

Προσοχή όμως, προτάξτε τη λογική και όχι την ερωτική σας ανάγκη, γιατί η δύναμη της έλξης θα είναι αρκετά ισχυρή για να εκδιώξει τη λογική από το παράθυρο. Μη ρισκάρετε σε κανένα επίπεδο τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Μέχρι να ενεργοποιηθεί η αυγουστιάτικη Πανσέληνος (στις 26 μοίρες του Λέοντα και του Υδροχόου, στις 12:28 μμ της Πέμπτης), ενδείκνυται να καταλαγιάσετε λίγο τις εξάρσεις μέσω ατομικών ή και ομαδικών διαλογισμών. Όπως είναι αναμενόμενο, στην αυριανή καταγραφή θα έχουμε πάρα πολλά να δούμε σε σχέση με το μοναδικό ολόγιομο φεγγάρι της χρονιάς στον Υδροχόο.

zwdia shmera