ωροσκοπιο ημερας 19/06 Κυριακη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ωροσκοπιο ημερας

Το σύμπαν φαίνεται να συνωμοτεί υπέρ της Ελλάδας, που διανύει ένα τριήμερο ξεκούρασης και καύσωνα, και σαν να χαλαρώνει κάπως τις δοκιμασίες που ασκεί προς το ανθρώπινο είδος.

Γιατί σε σύγκριση με τις επιθετικές αφυπνίσεις που προκάλεσαν οι πολλές νεφελώδεις καταπονήσεις στα ουράνια την Παρασκευή και το Σάββατο, σήμερα η μέρα είναι ένα παροιμιώδες παιχνιδάκι.

 

Κατ’ αρχήν η ένταση των πλανητικών σχηματισμών είναι σημαντικά μειωμένη, όπως και ο αριθμός των πιθανών δυσκολιών στο να σημειώσουμε πρόοδο, είναι κατά πολύ μικρότερος.

zodia-taro-45

Επί του παρόντος, τα εμπόδια στην πορεία διεκπεραίωσης των περισσοτέρων εκκρεμοτήτων μας, είναι μόνο δύο. Το πρώτο είναι ένα σχετικά ήπιο τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία (11:16 πμ), και το δεύτερο είναι μια σχετικά σκυθρωπή κόντρα παράλληλη όψη που θα συνάψει ο Ερμής με τον Κρόνο (10:31 μμ).

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Προκειμένου να ξεπεράσουμε την αδράνεια και να επιστρέψουμε σε μια στρατηγική νίκης σε όλα τα επίπεδα, θα μας βοηθήσουν τα τρίγωνα προώθησης της δημιουργικότητας αλλά και προαγωγής της διαίσθησης που θα σχηματίσει η Σελήνη από τον εκδηλωτικό Τοξότη, με την Δήμητρα και τον Ουρανό στον Κριό (στη 1:24 και στις 3:12 τα ξημερώματα της Δευτέρας αντίστοιχα).

Με την Σελήνη να διέπεται από λίγη παραπάνω γοητεία – με τη θέση της στον ένατο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου, είναι η κατάλληλη φάση για να βελτιώσετε όλων των ειδών τις «κινήσεις» σας που απαιτούν ευέλικτους ελιγμούς, τεχνική και ταχύτητα.

zwdia - love

Κάντε την προπόνησή σας και μετά δοκιμάστε την επιτυχία τους στα ανάλογα αθλήματα, αλλά και στις πιο στενές προσωπικές σας σχέσεις…

Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι νέα η εβδομάδα θα αρχίσει με λίγη ακόμη θετική επίδραση, καθώς το φεγγάρι πλησιάζει στην πλήρη του γέμιση. Λεπτομέρειες όμως θα αναφέρουμε στην αυριανή μας καταγραφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia