ωροσκοπιο ημερας 19/07 Τριτη

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ωροσκοπιο ημερας

Ξημέρωσε η Τρίτη 19 Ιουλίου, μια πολύ σημαντική ημέρα από συμπαντικής πλευράς. Η επερχόμενη μηνιαία κορύφωση της τροχιάς της Σελήνης με τον Ήλιο, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική για το πνεύμα και το συναίσθημά σας.

Η αλήθεια είναι ότι έγιναν πολλές πλανητικές προσπάθειες στο πρώτο μισό αυτού του μήνα, προκειμένου να κεντριστούν τα πιο μύχια ένστικτά σας. Ίσως τα άστρα ήθελαν να σας δώσουν τις απαραίτητες αφορμές για να κάνετε τα αναγκαία ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας, πριν πάρετε τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας…

 

Το αποδοτικό τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη, από τον Αιγόκερω που βρίσκεται, με τον Δία που είναι στην Παρθένο (11:40 πμ), θα έρθει να προσθέσει ελπίδα στην οπτική σας για τα πράγματα. Διατηρήστε το αισιόδοξο κλίμα στο περιβάλλον σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς δεν θα υπάρξει τίποτα που να το διαταράξει.

zodia-taro-45

Λες και όλο το σύμπαν αναμένει κρατώντας την αναπνοή του, την ενεργοποίηση της Πανσελήνου (στη 1:58 πμ της Τετάρτης) στις 28 μοίρες του άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όπως έχει τονιστεί επανειλημμένα στην ημερήσια καταγραφή μας, οι πλανητικές επιρροές δεν εκπέμπονται μόνο τη στιγμή που ενεργοποιείται μια όψη, αλλά είναι σε ισχύ πολλές ώρες πριν αλλά και μετά. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε μια Πανσέληνο. Γι’ αυτό ενδείκνυται να προσηλώσετε τη σκέψη σας – ατομικά ή ομαδικά – στα πραγματικά σας θέλω και στα όνειρά σας.

Στείλτε στο σύμπαν τη θεραπευτική ενέργεια και την προσευχή σας, για να αγκαλιάσει όλη την ανθρωπότητα και τη Μητέρα Φύση. Να έχετε στο μυαλό σας ότι όσα θέματα αφορούν την οικογένεια, αυτό που ο καθένας νιώθει και αποκαλεί «σπίτι» του, αλλά και οι παγκόσμιες προσδοκίες, είναι σε αυτή τη φάση υπό το φως του πιο ισχυρού προβολέα – του ηλιακού.

zwdia shmera

Μια δόση αβεβαιότητας στο περιβάλλον – το εξαιρετικά φορτισμένο με θετικές κοσμικές ενέργειες – ενδέχεται να θέσει ένα κενό πορείας της Σελήνης (που θα αρχίσει αμέσως μετά την Πανσέληνο και θα διαρκέσει μέχρι και τις 6:11 πμ της Τετάρτης). Στη διάρκειά του μάλιστα, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι φαρσέρ Ερμής και Ποσειδώνας θα κεντρίσουν λίγο παραπάνω τη χροιά της αναστάτωσης, με μια δυσχερή συνάντησή τους 150 μοιρών (3:45 πμ της επομένης).

Η θετική σκέψη θα επανέλθει με πλήρη ταχύτητα, μόλις η Σελήνη βγει από το κενό πορείας της και περάσει στον αέρινο Υδροχόο (6:11 πμ της επομένης). Είναι μια εξαιρετική συγκυρία για να κατευθύνετε το σκεπτικό σας στην εκπλήρωση του υψηλότερου πεπρωμένου που έχει οριστεί για εσάς σε αυτή τη ζωή, αντί να κυνηγάτε πεισματικά μόνο τις προσωπικές σας φιλοδοξίες.

zwdia - love