ωροσκοπιο ημερας 19/08 Παρασκευη

erwtiki-astrologia

ωροσκοπιο ημερας

Παρασκευή 19 Αυγούστου σήμερα, η επόμενη μέρα της αυγουστιάτικης πανσελήνου. Το θέμα της πανσελήνου κάθε μήνα, πρέπει να το αντιμετωπίζεται γενικότερα ως μια διαδικασία 5 ημερών.

Οι 48 ώρες που προηγούνται του φαινομένου, αντιπροσωπεύουν την προετοιμασία του ανθρώπινου ψυχισμού αλλά και της ατμόσφαιρας γενικότερα, για να λάβει τη διαφώτιση.

 

Οι 48 ώρες που έπονται του φαινομένου, αποτελούν την περίοδο διανομής όλου αυτού του εμπλουτισμένου φωτός από τον ήλιο και το φεγγάρι, προς όλες τις προβληματισμένες ή προβληματικές ψυχές.

zodia-taro-45

Να αναμένετε σήμερα να κεντρίσουν τη φαντασία σας ζωηρές ονειροπολήσεις ή οράματα – που ίσως να εμπλέκουν και άτομα που έχουν φύγει από τη ζωή – καθώς η Σελήνη και ο Ποσειδώνας θα πραγματοποιήσουν τη μηνιαία τους συνεύρεση στους Ιχθύες (2:22 μμ).

zwdia-66

ωροσκοπιο ημερας

Ωστόσο τρεις πιθανά προκλητικοί ουράνιοι σχηματισμοί, ενδέχεται να αναστατώσουν ακόμη και τα πιο προσεκτικά οργανωμένα σχέδιά σας. Αρχικά η Εστία θα συνάψει έναν δυσχερή δεσμό 150 μοιρών με τον Κρόνο (2:14 μμ). Μετά ο Ερμής θα γυρίσει την πλάτη του για μια αντίθεση με τον Χείρωνα (3:08 μμ), ενώ θα συνεχίσει την πορεία του και θα έχει αργότερα μια δύστροπη επαφή 150 μοιρών με τον Ουρανό (9:56 μμ).

Έχοντας τη θέα της οικιακής φωλιάς και του θεού της επικοινωνίας – Εστία και Ερμή, να συναντώνται με τον πατέρα των θεών και τον τεχνοκράτη του σύμπαντος – Κρόνο και Ουρανό, να είστε σε ετοιμότητα και διαθεσιμότητα να αλλάξετε πολλές από τις απόψεις σας. Οι τομείς που κυρίως επηρεάζονται από αυτές τις όψεις, είναι οι επενδύσεις και τα σχέδια που γίνονται γι’ αυτές, η επαγγελματική απασχόληση, και οτιδήποτε αφορά την τεχνολογία και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο ημερας

Η μηνιαία αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη (1:25 πμ της επομένης), έχει τη δυναμική να σπέρνει λίγη διχόνοια στον τομέα των σχέσεων. Αντιστρέψτε συνειδητά το κλίμα και αποφύγετε κάθε είδους ένταση με τα αγαπημένα σας άτομα, διοχετεύοντας αυτή την ένταση σε ενθαρρυντικές ιδέες και αντικειμενική προσφορά προς ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας.

Ασχοληθείτε και μελετήστε λίγο περισσότερο ό,τι αφορά τις εναλλακτικές θεραπείες, τα βότανα, αλλά και τον μυστικισμό, τους χρησμούς, την μετενσάρκωση, τη δύναμη της πυραμίδας, τις δηλώσεις, καθώς η Σελήνη ετοιμάζεται για τη μηνιαία συνάντησή της με τον θεραπευτή Χείρωνα (που θα κορυφωθεί ακριβώς στις 12:23 μμ του Σαββάτου). Επί αυτού όμως, θα αναφερθούμε εκτενέστερα στην αυριανή μας καταγραφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love