ωροσκοπιο ημερας 20/06 Δευτερα

zwdia-erwtikes-22-7-14

ωροσκοπιο ημερας

Κοιτάζοντας πίσω στις 21 Μαΐου, ο Ήλιος μόλις είχε μπει στους Διδύμους και σχημάτισε την πρώτη Πανσέληνο στον τρίτο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου, ενώ ο κόκκινος πλανήτης Άρης δέσποζε με την αντίθεσή του με τη Σελήνη στον Τοξότη.

Πολλοί ήταν οι πλανήτες που έσπρωχναν και απωθούσαν ο ένας τον άλλο, καθώς ο ανάδρομος Ερμής ελάττωνε την ταχύτητά του προκειμένου να γυρίσει σε ορθή πορεία στις 22 Μαΐου.

Σήμερα, μετά από ένα τρίγωνο που θα ενισχύσει την ειρήνη και την αρμονία ανάμεσα στην Ήλιο και την Ήρα (10:59 πμ), θα σχηματιστεί η δεύτερη Πανσέληνος στους Διδύμους και θα ενεργοποιηθεί στις 30 μοίρες του άξονα Διδύμων – Τοξότη.

zodia-taro-45

Είναι μια όψη που αποζητά τη συμβολή του καθενός μεμονωμένα αλλά και ομαδικά, τόσο σε επίπεδο διαλογισμού όσο και στην αποστολή θεραπευτικών σκέψεων και προσευχών σε όλη την ανθρωπότητα και το βασίλειο της Φύσης.

Θα ακολουθήσει ένα διάστημα 53 λεπτών κενού πορείας του φεγγαριού, από τις 2:03 μμ μέχρι τις 4:56 μμ, και στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον γήινο και επιμελή Αιγόκερω για τις επόμενες δύο ημέρες.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ανταμοιβή και αναγνώριση θα αποδώσει μια αρμονική σχέση έμπνευσης 72 μοιρών ανάμεσα στην ερωτική Αφροδίτη και τον ηγετικό Δία (1:10 πμ της επομένης), αλλά και η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο (1:35 πμ της επομένης) κατά την καίρια γέννηση του θερινού Ηλιοστασίου.

Στο μεταξύ, θα είναι καλό για όλους να ξέρουν πού πηγαίνουν και ποιες είναι οι προθέσεις τους, ειδικά όσο αφορά τις σημαντικές επικοινωνίες τους, επαγγελματικά θέματα αλλά και σχέδια για ταξίδια. Αιτία γι’ αυτή τη συμβουλή είναι ο Ερμής που θα έρθει σε αντίθεση με τον Κρόνο (5:57 μμ), θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (8:12 μμ) και στη συνέχεια θα συνάψει δύο πιθανώς ενοχλητικές κόντρα παράλληλες όψεις με τον Άρη και τον Πλούτωνα (στις 5:09 και στις 6:40 τα ξημερώματα της Τρίτης αντίστοιχα).

zwdia - love

Εδώ ταιριάζει το απογοητευτικό σχόλιο του Μάικλ Κορλεόνε (βλέπε Αλ Πατσίνο, στην τελευταία ταινία της σειράς «Νονός»): «εκεί που νόμιζες ότι είχες φύγει, σε τραβούν πάλι πίσω». Και στον ρόλο των κακών που σε τραβούν πίσω, έχουμε από κοινού τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα, τον Άρη και τον Πλούτωνα.

Θα είναι συνετό να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή να μην κάνετε αχρείαστα λάθη και αρχίστε να προπονήστε για πιθανά χτυπήματα από την Αθηνά και την Ήρα, που θα κάνουν μια παύση μέσα στις επόμενες 60 ώρες.
Ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο (μέχρι τις 22 Ιουλίου)

Ευτυχής Ηλιακή Επιστροφή σε όλους όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου! Όταν ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, σηματοδοτεί επίσης το θερινό ηλιοστάσιο (στη Βόρεια Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και άλλα μέρη στο βόρειο ημισφαίριο. Ή το χειμερινό ηλιοστάσιο στην Αυστραλία και σε άλλα μέρη στο νότιο ημισφαίριο). Αυτή είναι η στιγμή που όλοι καλλιεργούμε και γαλουχούμε την πλευρά του Καρκίνου της φύσης μας. Αυτό περιλαμβάνει τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τα μητρικά ένστικτα, καθώς και τη σύνδεσή σας με το σπίτι και την οικογένεια και την πιο αρχέγονη αίσθηση του ανήκειν.

zwdia shmera

Για να εξερευνήσετε αυτή την περιοχή της ζωής σας, σκεφτείτε την οικογένειά σας – είστε στενά συνδεδεμένοι με την οικογένεια σας (αυτή που σας μεγάλωσε), ή έχετε επιλέξει μια οικογένεια στην ενήλικη ζωή σας; Ποιος είναι μέρος του συστήματος υποστήριξης σας (τα άτομα που γνωρίζετε ότι μπορείτε να απευθυνθείτε όταν τα χρειάζεστε); Ποιοι άνθρωποι, ομάδες, μέρη ή εμπειρίες ικανοποιούν την ανάγκη σας να ανήκετε, πράγμα που ο καθένας έχει μέσα τους;

Ο Καρκίνος έχει να κάνει με το μακρινό παρελθόν μας (την παιδική ηλικία, την καταγωγή, τις αναμνήσεις) που επηρεάζει την τρέχουσα συμπεριφορά, τα κίνητρα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε για να ικανοποιήσουμε τις συναισθηματικές ανάγκες μας. Αξιοποιείστε αυτή την περίοδο για να βρείτε νέους τρόπους να γαλουχήσετε τον εαυτό σας, να μοιραστείτε αυτή τη γαλούχηση με άλλους και να διασφαλίσετε το ότι δεν θα δώσετε στους άλλους, εις βάρος αυτών που εσείς χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia