ωροσκοπιο ημερας 20/07 Τεταρτη

ωροσκοπιο ημερας

Τετάρτη σήμερα 20 Ιουλίου, και όλα κινούνται υπό το πρίσμα της Πανσελήνου. Οι πιστοί αναγνώστες της ημερήσιας καταγραφής μας, γνωρίζουν στο πέρασμα των χρόνων ότι οι δύο μέρες που ακολουθούν μια Πανσέληνο αποτελούν το καλύτερο 48ωρο διάστημα για να διασπείρουν καλή θέληση ανά την υφήλιο.

Αρωγός σε αυτή την ευγενή διάθεση θα είναι η μηνιαία μετάβαση της Σελήνης στον Υδροχόο.

 

Η Σελήνη στον ενδέκατο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου έχει τη δυναμική να ενεργοποιήσει θετικά για την επίτευξη προόδου, κάθε ομαδική προσπάθεια και κάθε ομαδικό άθλημα, τις συλλογικές κινήσεις ομίλων και κοινοτήτων για βοήθεια προς αναξιοπαθούντες, και κάθε παγκόσμια πρόθεση που αφορά την καρδιά και την φιλοσοφία της ζωής.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη έχει συνηθίσει το ανθρώπινο είδος να του παρέχει δονήσεις αγάπης, δημιουργικότητας, και φιλίας. Σήμερα οι κινήσεις της θα είναι λίγο πιο τολμηρές, καθώς θα συνάψει έναν αντιδραστικό δεσμό 135 μοιρών με τον διδάσκαλο της επούλωσης Χείρωνα (12:16 μμ), και αργότερα θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τη Σελήνη (1:27 πμ της επομένης).

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ωστόσο στο ενδιάμεσο – σαν να προσπαθεί να ισορροπήσει το κλίμα… – η θεά της ομορφιάς θα σχηματίσει ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον Κρόνο (4:21 μμ). Αυτή είναι μια θέση που ενισχύει αρκετά τις κινήσεις για προώθηση των επαγγελματικών και επιχειρηματικών θεμάτων.

Ο Ερμής ακολουθεί σήμερα κάπως τα βήματα της Αφροδίτης και σχηματίζει αρχικά έναν δεσμό έντασης 45 μοιρών με την επενδύτρια Εστία (6:23 μμ). Σχεδόν 12 ώρες αργότερα θα συναντήσει κι αυτός τη Σελήνη σε μια θέση αντίθεσης (6:59 πμ της επομένης).

Αν διατηρήσετε την αισιοδοξία σας με μια ευρύτητα πνεύματος και οπτικής, θα δείτε σύντομα ότι θα έχετε καταφέρει να παραμείνετε προσηλωμένοι στους βασικούς στόχους σας, ενώ παράλληλα θα έχετε αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι των όποιων δυνατών αντιπάλων σας.

zwdia